HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κάποιοι κάνουν εκλογές, και κάποιοι δουλεύουν ασταμάτητα στην Βόρεια Πιερία καταθέτοντας ψυχή και σώμα…


Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Κάποιοι αυτό τον καιρό κάνουν εκλογές, ενώ κάποιοι άλλοι δίνουν ψυχή και σώμα στον Δήμο Πύδνας – Κολινδρού καθημερινά.

Διότι αν δεν βγεις με τα συνεργεία να καθαρίσεις τα κανάλια εν’ όψη χειμώνα ώστε να είναι έτοιμος ο Δήμος σου ν’ αντιμετωπίσει τις όποιες δύσκολες καιρικές συνθήκες, αν δεν βγεις με τα εκχιονιστικά και τις αλατιέρες να δουλέψεις και να ξενυχτήσεις ώστε οι δρόμοι του Δήμου σου να είναι προσβάσιμοι στους δημότες για την καθημερινότητά τους, αν δεν ασφαλτοστρώσεις, αν δεν σχεδιάσεις, αν δεν φέρεις προγράμματα, χρήματα και επενδύσεις στον Δήμος σου ξεροσταλιάζοντας (όποτε και αν χρειάζεται) έξω απ’ τα υπουργεία απ’ τα άγρια χαράματα, και αν τελικά δεν κάνεις ότι χρειάζεται για να κάνεις την ζωή των συνδημοτών σου πιο όμορφη και άνετη τιμώντας την ψήφου που σου έδωσαν τότε δεν κάνεις σωστά την δουλειά σου.

Και όλα αυτά τα γνωρίζει καλά και τα πράττει σωστά ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού κ. Βαγγέλης Λαγδάρης, και ο κόσμος στην Βόρεια Πιερία το βλέπει αυτό καθημερινά. Φυσικά έχει και την βοήθεια και συμπαράσταση της συμπαγούς δημοτικής ομάδας του, διότι εδώ που τα λέμε, το παιχνίδι είναι ομαδικό, και αν η ομάδα δεν «τραβάει» τι να σου κάνει και ο προπονητής…

Θυμίζουμε μερικές μόνο από τις προαναφερόμενες στιγμές του τελευταίου χρόνου του κ. Λαγδάρη:




 

Ευτυχώς ή δυστυχώς για κάποιους, όλα αυτά τα βλέπουν και τα εκτιμούν ανάλογα οι δημότες του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού, γιατί έχουν αλάνθαστο κριτήριο και κάνουν ΠΑΝΤΑ τις ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ όταν πρόκειται να διαλέξουν τον Δήμαρχό τους.


Πηγή: Facebook


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια