HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Το νέο Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η απόφαση του υπουργού και του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου.

Η Πιερία , όπου βρίσκονται οι σπουδαιότερες και ευαίσθητες από περιβαλλοντικής  άποψης περιοχές  εκπροσωπείται  από ένα μόνο άτομο: τον κύριο Π. Παπαπέτρου, δεδομένου  ο πρόεδρος  είναι εκπρόσωπος  του Υπουργείου.
Ως μέλη του Δ.Σ. ορίστηκαν οι κάτωθι:
  1. Φτίκα Ζωή του Ιωάννη, Δασολόγος, ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με αναπληρωτή τον Γκάτσικο Αστέριο του Αλεξάνδρου, Δασολόγο.
  2. Σαπουνάς Ιωάννης του Γεωργίου, Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Δήμου Ελασσόνας, ως εκπρόσωπος των εμπλεκόμενων Δήμων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με αναπληρωτή τον Δημόπουλο Κωνσταντίνο του Ιωάννη, Δήμαρχο Δίου Ολύμπου, ως εκπρόσωπο των εμπλεκόμενων Δήμων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
  3. Μπέμπης Απόστολος του Δημητρίου, Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας με αναπληρώτρια την Μαυρίδου Σοφία του Ιωάννη, Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ως εκπρόσωπο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
  4. Νίκας Αριστείδης του Ιωάννη, Φυσικός, ως εκπρόσωπος της Επιστημονικής Κοινότητας με εμπειρία σε σχετικά θέματα, με αναπληρωτή τον Γιαννικό Ευάγγελο του Κωνσταντίνου ΤΕ Διοίκησης και Οικονομίας.
  5. Παπαπέτρου Πέτρος του Δημητρίου, Γεωτεχνικός, ως εκπρόσωπος της Επιστημονικής Κοινότητας με εμπειρία σε σχετικά θέματα, με αναπληρωτή τον Χλωρό Αστέριο του Γεωργίου, Γραφίστα, Αντιπρόεδρο του Σωματείου Δρυάς.
  6. Σκριάπας Κωνσταντίνος του Αθανασίου, Οικονομολόγος, ως εκπρόσωπος των Μη Κυβερνητικών Περιβαλλοντικών Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο.), με αναπληρωτή τον Ντινόκα Δημήτριο του Διονυσίου, Δασολόγο.
  7. Γεωργούλης Δημήτριος του Αλεξάνδρου, ως εκπρόσωπος των Παραγωγικών Φορέων της Περιοχής με αναπληρωτή τον Οικονόμου Δημήτρη του Ιωάννη, ως εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Λάρισας.
    Πρόεδρος του Δ.Σ. ορίζεται ο Νίκας Αριστείδης του Ιωάννη.
    Η θητεία του Προέδρου και των μελών του παραπάνω συγκροτηθέντος Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής με δυνατότητα ανανέωσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια