Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Νέα επίσημη δημοσκόπηση της ΔΙΟΝ Τηλεόρασης για τις δημοτικές εκλογές στην Κατερίνη! Αυτή είναι η πραγματική σημερινή εικόνα!!! Όλα τα στοιχεία!!!

Παρουσιάστηκε σήμερα, Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2019, και στο πλαίσιο της πρωινής εκπομπής «Ξυπνάμε Μαζί Ξεκινάμε Μαζί» με τον Μιλτιάδη Χαλκίδη και τη Δήμητρα Μακρή, έρευνα κοινής γνώμης για τον Δήμο Κατερίνης.

Σε ό,τι αφορά την ταυτότητα της έρευνας: Πραγματοποιήθηκε από την εταιρία Opinion Poll το χρονικό διάστημα από τις 22 μέχρι και τις 25 Ιανουαρίου 2019. Ο εξεταζόμενος πληθυσμός ήταν άτομα άνω των 17 ετών με δικαίωμα ψήφου σε ένα μέγεθος της τάξης των 752 νοικοκυριών. Η περιοχή διεξαγωγής της έρευνας ήταν ο Δήμος Κατερίνης και ως μέγεθος δειγματοληψίας επιλέχθηκε η πολυσταδιακή τυχαία δειγματοληψία με χρήση quota βάσει γεωγραφικής κατανομής. Σε ό,τι αφορά τη μέθοδο συλλογής στοιχείων πραγματοποιήθηκαν τηλεφωνικές συνεντεύξεις βάσει ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου (CATI). Επιπρόσθετα έγινε στάθμιση βάσει των αποτελεσμάτων των εθνικών (βουλευτικών) εκλογών του 2015.

Αναφορικά με τα ευρήματα της έρευνας κοινής γνώμης που παρουσιάστηκαν: Φαίνεται πως υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό αναποφάσιστων (ένας στους τέσσερις πολίτες). Καταγράφεται ένα σχετικό «ξεκαθάρισμα», καθώς υπάρχουν τέσσερις υποψήφιοι οι οποίοι ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους και δείχνουν να κερδίζουν την υποστήριξη των δημοτών. Διαπιστώνεται μια «αντισυσπείρωση» στην υποψηφιότητα του εν ενεργεία δημάρχου, ο οποίος, ωστόσο, διατηρεί ένα σημαντικό μέρος του ρεύματός του. Ακόμη, φαίνεται πως κάποιος από τους λοιπούς υποψηφίους παρουσιάζει περισσότερη δυναμική κερδίζοντας πόντους από τους ερωτηθέντες σε ό,τι αφορά την αποτελεσματικότητά του.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως τα κύρια ζητήματα – προβλήματα που απασχολούν τους δημότες της Κατερίνης είναι το οδικό δίκτυο, η καθαριότητα και ο χώρος για παρκάρισμα ενώ πολύ υψηλά βρίσκονται και όσα αφορούν τα αδέσποτα και τους χώρους των ΑμεΑ.

Δείτε όλη τη αναφορά της δημοσκόπησης (26 κάρτες):
Πηγή: ΔΙΟΝ Τηλεόραση


Διαβάστε επίσης: 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΙΟΝ – Η πρώτη ανάγνωση και τα πρώτα συμπεράσματα – Οι εκπλήξεις!!!


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.