HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης στο Δημοτικό συμβούλιο κατά της συμφωνίας των Πρεσπών: «Δεν παραχωρούμε γλώσσα, ιθαγένεια, εθνικότητα[..] στηρίζουμε κάθε φιλειρηνική δράση προκειμένου να μην ψηφιστεί η συμφωνία των Σκοπίων»


Κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών τοποθετήθηκε ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης στη διάρκεια της χθεσινοβραδινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης. Όπως σημείωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος:
«Είναι άλλο πράγμα μία περιοχή να λέγεται με κάποιο όνομα και άλλο είναι να δίνεις κρατική οντότητα. Έχει τεράστια  διαφορά[…]. Κατά τη δική μου τεκμηριωμένη άποψη, ο Πατριωτισμός είναι συναίσθημα και αποδεικνύει την αγάπη για την Πατρίδα. Πατριωτική θέση είναι μία, όπως μία είναι και η Μακεδονία και είναι Ελληνική. […]Σε μια συμφωνία πάντοτε κάνεις υποχωρήσεις. Εξαρτάται όμως που βάζει ο καθένας τις κόκκινες γραμμές. Δεν παραχωρούμε γλώσσα, ιθαγένεια, εθνικότητα[..] Στηρίζουμε κάθε φιλειρηνική δράση προκειμένου να μην ψηφιστεί η συμφωνία των Σκοπίων. Εμείς δημοκρατικά διατυπώνουμε μία άποψη έχοντας το θάρρος να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους […] Ξεκάθαρες θέσεις. Καθαρές σκέψεις, κουβέντες και αποφάσεις. Γιατί έτσι γίνεται η πολιτική ούτε με κωλοτούμπες  ούτε με μισόλογα, ούτε με υπεκφυγές».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια