Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αποχιονισμός και ρίψη αλατιού στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές – Επιχειρησιακή δράση τόσο σε γειτονιές της Κατερίνης όσο και στην παραλιακή ζώνη


Στον αποχιονισμό του οδικού δικτύου και στη ρίψη αλατιού στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές επικέντρωσαν τις επιχειρήσεις τους τα συνεργεία του Δήμου Κατερίνης κατόπιν και της χθεσινοβραδινής χιονόπτωσης.

Επιπλέον, ρίψη θαλασσινού νερού γίνεται σε όλες τις γειτονιές της Κατερίνης, ενώ συνεργεία επιχείρησαν και επιχειρούν στις περιοχές Παραλίας, Καλλιθέας, Περίστασης, Κορινού, Ολυμπιακής Ακτής.

Όπως σημειώνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Ντούρος: «Η πρόσβαση σε όλο το οδικό δίκτυο ευθύνης του Δήμου μας διεξάγεται κανονικά. Καλούμε ωστόσο τους δημότες να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις τους λόγω του παγετού. Εξακολουθούμε να είμαστε σε επιφυλακή και σε συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων, παρεμβαίνουμε, όπου απαιτείται, για τη διατήρηση της προσβασιμότητας στο οδικό δίκτυο  και την άμεση αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων στο σύνολο του Δήμου».

Τέλος, για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης οι πολίτες, καλώντας τον τηλεφωνικό αριθμό 11123,  μπορούν να αναφέρουν στις υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης οιοδήποτε σχετικό με την κακοκαιρία ζήτημα αντιμετωπίζουν ή εντοπίζουν.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.