Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Συνεχίζεται η επιχειρησιακή δράση των συνεργείων του Δήμου με ρίψη αλατιού και θαλασσινού νερού για την αντιμετώπιση του παγετού.


Συνεχίζεται η ρήψη  θαλασσινού νερού στην πόλη και στις κοινότητες του παραλιακού μετώπου, και η ρίψη αλατιού στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές του Δήμου και ειδικότερα εντός των οικισμών, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παγετού. Συγκεκριμένα, ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στον καθαρισμό με τη χρήση μηχανημάτων του Δήμου για την περαιτέρω βελτίωση των δύσβατων περιοχών, καθώς και στις κτηνοτροφικές μονάδες.

Επιπλέον, πραγματοποιείται διαρκής έλεγχος του οδικού δικτύου από τις υπηρεσίες του Δήμου για την εξακρίβωση της εύρυθμης λειτουργίας του, καθώς και για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που προκύπτουν λόγω του παγετού.

Όπως σημειώνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δημήτριος Ντούρος: «Παραμένουμε σε ετοιμότητα, εγρήγορση και παρεμβαίνουμε τοπικά όπου καλούμαστε ή όπου διαπιστώνονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και  τους προέδρους των κοινοτήτων, έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια των πολιτών και την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματά τους. Ιδιαίτερη σημασία δίνεται επίσης και στις  κτηνοτροφικές μονάδες που βρίσκονται σε δύσβατα σημεία. Καλούμε ωστόσο, τους δημότες να επιδεικνύουν μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις τους, κυρίως τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες, καθώς κατά τόπους μπορεί να υπάρχουν θύλακες παγετού».
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.