HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αναπληρωτές με προϋπηρεσία ΤΕ02.02 : Ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας–ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας

Είμαστε μια παρέα τριών εκπαιδευτικών που μας συνδέει η αγάπη για την εκπαίδευση ο καημός και η αδικία που αντιμετωπίζουμε από την πλευρά του Υπουργείου .

Οι απαντήσεις που έχουμε πάρει επιβεβαιώνουν το γεγονός πως η πλευρά του Υπουργείου μας αντιμετωπίζει με την πλήρη αδιαφορία της στον υπέρτατο βαθμό χωρίς να είναι διατεθειμένη σε καμία περίπτωση να δώσει λύση στο πρόβλημα μας .Ένα πρόβλημα που βιώνουμε καθημερινά χωρίς λύση αφού τα τελευταία χρόνια μεγαλώνει όλο και περισσότερο .Αυτό είναι κάτι το οποίο φαίνεται και από το ύφος των απαντήσεων που λάβαμε . Μέσα από τις απαντήσεις όμως προκύπτει ένα θέμα καθώς κάποια θέματα μένουν αναπάντητα και παραπέμπονται προς απάντηση στην πολιτική ηγεσία όπως προκύπτει από την απάντηση του τμήματος  Ε1, Δ1, Τμήμα Τεχνικής Εκπαίδευσης . Εδώ κύριε Υπουργέ ζητάμε την δική σας απάντηση .Καταθέσαμε ερώτημα στο δικό σας πρωτόκολλο και ζητάμε απάντηση  από εσάς  για να αναλάβετε και την ευθύνη απέναντι μας .

Γιατί μας κόβετε τον δρόμο στην εργασία;

Είναι αδιανόητο να μην υπάρχουν κενά στην συγκεκριμένη ειδικότητα .Είναι γνωστό πως την κατανομή των κενών κάθε χρόνο η απάντηση προς εμάς είναι  ίδια .Δεν υπάρχουν κενά. Αν δεν πάρει θέση το Υπουργείο  πως θα υπάρξουν κενά. Καταθέτουμε ερωτήματα  .Ζητάμε συνάντηση μαζί σας για να βρεθεί μία λύση απέναντι σε μια αδικία ενός κλάδου και εισπράττουμε απαντήσεις που το μόνο που δείχνουν είναι πως θα μας ξεφορτωθείτε. Αυτό είναι δημοκρατικό ; Υπάρχει ο Νόμος 1566/85 που μας προβλέπει ; Τι πρέπει να γίνει για να εφαρμοστεί ;Γιατί εφαρμόζεται μεμονωμένα σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και περιοχές κάθε χρόνο ;

Εμείς κύριε Υπουργέ αποκτήσαμε προϋπηρεσία και μπήκαμε στους πίνακες δουλεύοντας στα σχολεία είναι αδιανόητο επτά χρόνια μετά χωρίς μόνιμους διορισμούς να μην υπάρχουν κενά. Εδώ κάτι συμβαίνει. Κάτι το οποίο πρέπει να βρείτε εσείς δεν μπορεί όλοι εμείς στον πίνακα να αποκτήσαμε προϋπηρεσία δουλεύοντας και επτά χρόνια μετά με αρκετές συνταξιοδοτήσεις εκπαιδευτικών να μας δίνεται η απάντηση συνέχεια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΑ .Σαν παρέα πιστεύουμε στην δημοκρατία τους νόμους και το σύνταγμα της χώρας .Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί καθώς δεν αντιπροσωπεύουμε καμία συντεχνία κανένα συνδικαλιστικό φορέα.

Είμαστε μια παρέα η οποία καθημερινά μεγαλώνει και θα γίνουμε πάρα πολλοί . Ζητάμε την δουλειά μας πίσω και θα εξαντλήσουμε κάθε δικαίωμα που μας δίνει  το σύνταγμα .Ζητάμε έστω και τώρα απάντηση από εσάς συνάντηση μαζί σας προκειμένου να ενημερωθείτε πραγματικά για το τι συμβαίνει. Όχι άλλο εμπαιγμό .Ζητάμε λύση και όχι απαντήσεις αυτού του τύπου.

Σε  όλα τα παραπάνω ζητάμε απαντήσεις και λύσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν από τα πρωτοκολλά……….. και συγκεκριμένα από εσάς κύριε Υπουργέ καθώς εσάς μας έχουν παραπέμψει από προηγούμενη απάντηση ερωτήματος μας. Έτσι τώρα εμείς σας επισυνάπτουμε την απάντηση του συγκεκριμένου τμήματος και ζητάμε απάντηση από εσάς για να βρεθεί λύση .Μέσα από διάλογο και συγκεκριμένες προτάσεις θα βρεθεί λύση .Λύση δεν θα βρεθεί μόνο όταν μας παραπέμπεται στο συγκεκριμένο τμήμα και μας δίνει τις απαντήσεις αυτού του τύπου. Κύριε Υπουργέ δεν ζητάμε κάτι παράλογο την δουλειά μας ζητάμε κάτι το οποίο μας δίνει το σύνταγμα .Αν εσείς δεν θέλετε να μας το δώσετε νομοθετείστε πάλι για να αναλάβετε την ευθύνη οποιανδήποτε και αν είναι. Εμείς είμαστε πρόθυμοι να βρούμε λύση μαζί σας αρκεί να μας δεχτείτε σε συνάντηση .

Επιφυλασσόμαστε για κάθε μας νόμιμο δικαίωμα καθώς θα εξαντλήσουμε κάθε νομικό δικαίωμα που μας δίνει το σύνταγμα .Το παρόν θα κοινοποιηθεί σε μέσα μαζικής ενημέρωσης .

Οι εκπαιδευτικοί 

Κωνσταντίνος   Σκορπίδας 
Πέτρος Σταθακόπουλος 
Βασίλειος Αντωνίου     


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Τα καθεστώτα πέφτουνε με ξύλο.Δεν υπάρχει δημοκρατία στην Ελλάδα από το μνημόνιο κι έπειτα.Ολα τα κενά πάνε σε ημέτερους ,10 πτυχία να έχεις.Τα κενά είναι προεξοφλημενα γραμματεία,φιλετακια σε λίγους και εκλεκτούς.Οταν θα πέσουν όλοι οι δημόσιοι στο 500αρικο θα δείτε τι ωραία είναι.Ο ιδιωτικός τομέας άρα 350 πάει .Το γερμανικό ευρώ από καιρό σε καιρό θα φύγει.Στην Ιταλία ήδη ετοίμασαν πλάνο εξόδου από το ευρώ.Σε λίγο όλοι οι δημόσιοι είτε θα πηδάνε από το καράβι είτε θα κλαίνε τη μοίρα τους .Οποίος πρόλαβε το κύριο είδε .Τέρμα το παστοψαρο.Τα γερμανοευρω τελειώνουν σύντομα.Να δω που θα βρει ο Τσίπρας 30 δις μέχρι το Μάη.45 δις μέχρι το τέλος του έτους.Δανειστηκε 80 δις ο αλήτης το 2015 και μέχρι 1.1.2020 πρέπει να τα γυρίσει πίσω.Μολις 14-15 έχει επιστρέψει.Μπαμ μπουμ το κανόνι.Κοσμακη ξυπνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!