HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


11 χρόνια βουλευτής... 5 μήνες υποψήφιος δήμαρχος... 3 μήνες πριν τις εκλογές, ο Κώστας Κουκοδήμος ακόμη ΔΕΝ έχει πρόγραμμα. Τώρα ξεκινάει τη "διαβούλευση με τους πολίτες", αντιγράφοντας ιδέες του Νταντάμη και του Λιακόπουλου


Καλησπέρα στην ομήγυρη ! Αυτή η εβδομάδα, μέχρι στιγμής, είχε μία μεγάλη έκπληξη για όλους τους δημότες της Κατερίνης! Ο Κώστας ο Κουκοδήμος ανακοίνωσε επίσημα εχθές, ότι ξεκινά δημόσια διαβούλευση για να ετοιμάσει το πρόγραμμα του συνδυασμού του στις εκλογές. 

Ναι ρε παιδιά, τώρα ανακοίνωσε πως θα το κάνει... Μη με ρωτάτε, δεν ξέρω τι να σας πω... Θα μου πείτε: «Μα 11 χρόνια βουλευτής, θα έπρεπε να τα ξέρει τα θέματα». Δεν έχτε και άδικο. Άλλωστε ποιος λέει ότι δεν τα ξέρει; Μετά την ομιλία του στις 21 Σεπτεμβρίου, θυμάμαι ότι είπε στη Διον Τηλεόραση πως "θα κάτσω την πλατεία και θα ρωτάω τον κόσμο τι θέλει να κάνω, αν εκλεγώ", αυτό ήταν το πρόγραμμα του τότε.

Πέρασαν οι μέρες, πέρασαν οι μήνες, πέρασε η χρονιά... και πρόγραμμα γιοκ. Σήμερα, 5 μήνες μετά υποψήφιος δήμαρχος ο Κώστας, δεν είχε παρουσιάσει κάτι, εκτός από ένα - δύο προβλήματα που ανέδειξε ο ακούραστος, ο ακάματος ο Νίκος ο Τσιαμπέρας (θα εκλεγεί ο Νίκος, είναι στη γραμμή του γραφείου, σίγουρος λέμε).

Όμως έστω και τώρα, θεωρώ πως είναι καλό που θέλει να ετοιμάσει κάτι. Το επιτελείο του δούλεψε τόσον καιρό και ετοίμασε 4 προτάσεις, που έβγαλε σε δημόσια διαβούλευση! (Ο τρόπος γραφής μου θυμίζει τον πρώην δήμαρχο που έχει κοντά του, αλλά δεν παίρνω και όρκο...)
Για να τις δούμε λοιπόν μία-μία:

"Προτείνουμε Αρχιτεκτονική παρέμβαση στα υφιστάμενα κτίρια της πόλης, ώστε να αποκτήσει χρώμα και ταυτότητα το κέντρο της Κατερίνης. Οι παρεμβάσεις θα γίνουν ύστερα από διαβούλευση του δήμου με τους ιδιοκτήτες των κτιρίων, με βάση μελέτη που θα εκπονήσει ο δήμος. Η ένταξη των αλλαγών αυτών σε ευρωπαϊκά προγράμματα χρηματοδότησης παρέχει εγγυήσεις υλοποίησης τους".  

Απορία: Τόσους μήνες το ψάχνει το θέμα, δεν τα βρήκε τα ευρωπαϊκά προγράμματα να μας πει και εμάς ποια είναι; Επίσης, δεν σας θυμίζει το θέμα την πρόταση του Λιακόπουλου για το Μέγαρο Παπαγεωργίου στην Πλατεία Ελευθερίας και άλλα κτήρια στο κέντρο που θέλουν ανακαίνιση; 
(Εδώ όμως το θέμα το πάει παρακάτω και κλείνει το μάτι στους ιδιοκτήτες των ακινήτων: "Θα σας τα ξαναφτιάξω χωρίς να πληρώσετε μία" είναι το κρυφό μήνυμα. Θα γίνει όμως πιστευτό; Για να δούμε…)

"Πλατανόδασος Νεοκαισάρειας και κοίτη ποταμού Πέλεκα σημεία αναφοράς για την πόλη της Κατερίνης. Προτείνουμε ήπιες αρχιτεκτονικές παρεμβάσεις για την πρόσβαση και την ανάδειξη τους. Τοποθετούμε υπαίθρια όργανα γυμναστικής προκειμένου να μετατραπούν σε χώρους άθλησης, αναψυχής και περιπάτου. Το Πλατανόδασος Νεοκαισάρειας είναι ο φυσικός μας πλούτος. Του δίνουμε πνοή, το αναβαθμίζουμε, το μετατρέπουμε σε σημείο συνάντησης και αναψυχής για όλους τους δημότες".  

Γιατί μιλάει σε ενεστώτα; Είναι ήδη δήμαρχος; Ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε; Άλλωστε, αν θυμάμαι καλά (που θυμάμαι δηλαδή) αυτό το θέμα το ανέδειξε ο Λιακόπουλος από τον Οκτώβριο ή Νοέμβριο αν δεν κάνω λάθος.

"Η τοπική λαϊκή αγορά προϊόντων πρέπει να αναβαθμιστεί. Προτείνουμε την κατασκευή σύγχρονου μόνιμου στεγασμένου χώρου που θα πληροί όλες τις προδιαγραφές και θα παρέχει ασφάλεια και συνθήκες υγιεινής για τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες".  

Πολύ σωστή ιδέα. Την είπε πρώτος ο Νταντάμης αν δεν κάνω λάθος. Που θα είναι ο χώρος αυτός; Πότε θα το μάθουμε;

"Προτείνουμε τη δημιουργία ανοιχτών φυλασσόμενων χώρων στάθμευσης στις εισόδους της πόλης για τη στάθμευση των οχημάτων, τουριστικών λεωφορείων κ.α. Ταυτόχρονη μεταφορά των επιβατών από τους χώρους στάθμευσης στο κέντρο, με φιλικά προς το περιβάλλον, μέσα μεταφοράς, πχ. ποδήλατα ή mini bus".  

Ερώτηση: Καλά, τόσους μήνες δουλεύει το πρόγραμμα... Υποτίθεται πως έφερε και ειδικούς από Αθήνα... Πήρε ιδέες από Τρίκαλα κλπ... Γιατί απλώς αντέγραψε ξανά τις ιδέες του Λιακόπουλου; 
Κώστα, αν δεν το προσέχεις επειδή τρέχεις για τις εκλογές, να ξέρεις πως κάποιος δικός σου φαίνεται ότι πήρε τις προτάσεις του Λιακόπουλου και του Νταντάμη και τις έβγαλε για δικές σου. Προσοχή!
Τέτοια βλέπει ο Χιονίδης και γελάει ευτυχισμένος... τέτοια βλέπει ο Λιακόπουλος και λέει "πάμε για δεύτερο γύρο"... τέτοια βλέπει ο Νταντάμης και λέει "ακόμη το παλεύουμε το ματς, παρά τον Σύριζα".

Εδώ η ανάρτηση του Κώστα για το πρόγραμμα του:


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε:

Συνέντευξη Γιαννούλη στην Ελίνα Διαμαντοπούλου. Επίθεση σε Λιακόπουλο και Κουκοδήμο. Απορία γιατί ο Νταντάμης δεν χαίρεται με τη στήριξη Σύριζα. Έμμεσα καρφιά στους Συριζαίους βουλευτές. Πόσες κατηγορίες εξαπέλυσε εναντίον του Χιονίδη; Καμία, όπως και το 2014... Τι λέει ο Κυριακίδης;

Γιώργος Κυριακίδης: "Μέντορας" ή "ψυχρός πολιτικός εκτελεστής"; Σε 2 μέρες δίνει χειραψία με 2 διαφορετικούς υποψηφίους δημάρχους. Την Κυριακή με τον Χιονίδη (για να ξέρουν όλοι υπάρχει ανοικτή γραμμή;) και τη Δευτέρα με τον Νταντάμη (για να ξέρουν όλοι από που παίρνει εντολές;)











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια