HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Συνέντευξη Γιαννούλη στην Ελίνα Διαμαντοπούλου. Επίθεση σε Λιακόπουλο και Κουκοδήμο. Απορία γιατί ο Νταντάμης δεν χαίρεται με τη στήριξη Σύριζα. Έμμεσα καρφιά στους Συριζαίους βουλευτές. Πόσες κατηγορίες εξαπέλυσε εναντίον του Χιονίδη; Καμία, όπως και το 2014... Τι λέει ο Κυριακίδης;


Καλημέρα στην παρέα και Χρόνια Πολλά! Να έχετε μια όμορφη Τσικνοπέμπτη. Άντε βρε…. Υπομονή! Τι μας έμεινε; Η σημερινή Τσικνοπέμπτη, το Πάσχα, 4 εκλογές και τσουπ έφτασε το καλοκαίρι!!! Θα ηρεμήσουμε και θα χαλαρώσουμε τότε. Για την ώρα, ας επιστρέψουμε στα δικά μας…

Κάθισα και άκουσα μ’ ενδιαφέρον τη συνέντευξη του Χρήστου του Γιαννούλη στην φίλη μου Ελίνα τη Διαμαντοπούλου, στο Ράδιο Ενημέρωση. (Μπορείτε να την ακούσετε κι εσείς με κλικ ΕΔΩ) Θυμίζω ότι ο Χρήστος, αφού πρώτα μπήκε στον Σύριζα, το 2014 ήταν υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης. Έτσι, αφού έχασε τις εκλογές, συγκεντρώνοντας ποσοστό αισθητά χαμηλότερο από αυτό που πήρε ο Σύριζα 8 μήνες μετά, παραιτήθηκε από τον Δήμο και μετακινήθηκε στην ΕΡΤ3, όπου πήρε θέση διευθυντική.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τον Σεπτέμβριο του 2015 του πρότειναν να γίνει βουλευτής με λίστα, ωστόσο αυτός αρνήθηκε. Δεν μας είπε αν θα ήταν σε εκλόγιμη θέση ή όχι, αλλά για να δείξει το πόσο "υπεράνω" είναι, αφήνει να εννοηθεί πως θα άφηνε έξω έναν από τους Σκούφα, Τζαμακλή και Καστόρη. Κρίμα που δεν τον ρώτησε η Ελίνα ποιον θα άφηνε και γιατί το κόμμα του θα έριχνε έναν από τους 3, που στο κάτω κάτω έδωσαν εκλογική μάχη για αυτό. Εμένα σαν έμμεσα καρφιά προς τους 3 βουλευτές μου ακούγονται όλα αυτά, από τον Χρήστο που "άφησε τη βουλευτική καρέκλα, για να μείνει στη διευθυντική καρέκλα της κρατικής τηλεόρασης". Θυσιάστηκε ο άνθρωπος! Respect!!!

Ο Χρήστος είχε πολλά άσχημα να πει για τον Θανάση τον Λιακόπουλο! Ολομέτωπη επίθεση! Τα ίδια και για τον Κώστα τον Κουκοδήμο! Επίσης φουλ επίθεση!

Για τον Γιώργο τον Νταντάμη είχε την απορία... "γιατί δεν του αρέσει που έχει τη στήριξη του Σύριζα;" Μεταξύ μας όμως ρε παιδιά, λογικό αυτό που λέει ο Χρήστος. Είσαι ρε παιδί μου Συριζαίος, και μάλιστα υποψήφιος περιφερειάρχης. Βλέπεις έναν υποψήφιο δήμαρχο να έχει τη στήριξη του Σύριζα και να προσπαθεί να πείσει τον κόσμο πως "δεν είναι αυτό που φαίνεται" και λες "ρε φίλε, μας θες για τις ψήφους μας αλλά δεν θέλεις να μας δείχνεις στον κόσμο; Τι είμαστε τελικά; Παράνομος δεσμός; Το κόμμα που κυβερνάει είμαστε". Αααα όλα κιόλα. Να λέμε τα σύκα, σύκα και την σκάφη, σκάφη. Το δίκιο να λέγεται…!!!

Πάμε παρακάτω... για ποιον δεν είχε να πει κακή κουβέντα ο Χρήστος ο Γιαννούλης; Για τον Σάββα τον Χιονίδη! Είναι η πρώτη φορά; Μπα, το ίδιο έγινε και το 2014, όταν ο Χρήστος ήταν υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης. Ούτε τότε είπε λέξη εναντίον του Σάββα. Παραμένει στην ίδια γραμμή. Σε… κάρβουνα να τον βάλεις να περπατήσει, σαν τους αναστενάρηδες, μπορεί και να το κάνει ο Χρήστος. Μόνο μην του πεις να πει λέξη κριτικής για τον Σάββα!

Γιατί άραγε ο Χρήστος Γιαννούλης επιτίθεται σε Λιακόπουλο και Κουκοδήμο και δεν λέει λέξη για τον Χιονίδη; Ένα ενδιαφέρον θέμα προς ανάλυση...

Τι λέει για τη μη επίθεση Γιαννούλη σε Χιονίδη ο φίλος μου ο Γιώργος ο Κυριακίδης; Μαζί με τον Χρήστο κατέβηκε το 2014. Τώρα φαίνεται να έχει και αυτός άριστη σχέση με τον Σάββα.

Μυστήρια πράγματα συμβαίνουν βρε παιδί μου σ’ αυτές τις εκλογές...


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Κυριακίδης: "Μέντορας" ή "ψυχρός πολιτικός εκτελεστής"; Σε 2 μέρες δίνει χειραψία με 2 διαφορετικούς υποψηφίους δημάρχους. Την Κυριακή με τον Χιονίδη (για να ξέρουν όλοι υπάρχει ανοικτή γραμμή;) και τη Δευτέρα με τον Νταντάμη (για να ξέρουν όλοι από που παίρνει εντολές;)

Δήμος και Πολιτική Προστασία. Θα ενεργοποιηθούμε πριν είναι αργά; Του Ανδρέα Ν. Παγούρα, υποψήφιου δημοτικού συμβούλου

Το γυρνάνε στην... τρελίτσα οι δεξιοί του Νταντάμη: Ο εργολάβος Τάσος Τασιούλας και ο Πόλυς Παπαγεωργίου: "Ατυχείς ή παρερμηνευόμενες δηλώσεις στελεχών του Σύριζα", "Για να μην το κουράζουμε, όποιος θέλει ας μας ψηφίσει". Σα να λέει "ναι ρε φίλε, έχουμε και Σύριζα, αν δεν σου αρέσει, μη μας ψηφίσεις". Ο "ελέφαντας Σύριζα"

Ανοικτή επίθεση Κουκοδήμου εναντίον Χιονίδη, μέσω Αποστόλη Λάγιου. "Ο Χάρης ο Τζαμακλής και ο γιος του παίρνουν δουλειές από τον Δήμο, συμπέθερος ο Χάρης με τον δημοτικό σύμβουλο του Σάββα, τον Αντώνη τον Παπαγιαννούλη". Ουσιαστικά ο Κώστας κατηγορεί τον Σάββα πως αυτός έβαλε τον Χάρη να πει την αλήθεια για Γιώργο - Σύριζα

Ο Σάββας Καρυπίδης μιλάει για την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Κατερίνης στην Ελίνα Διαμαντοπούλου και στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2 (ηχητικό)

Τι λένε οι κομματικοί του Κουκοδήμου για το 4ο μνημόνιο που είπε ο επικεφαλής τους; Πως απαντάνε στις πιέσεις των δεξιών ψηφοφόρων που έχουν ενοχληθεί από τις δηλώσεις του Κώστα και την προσπάθεια του Σύριζα να τις αξιοποιήσει; Συγκρούσεις και με χιονιδικούς για τα τυροπιτάκια της ΝΟΔΕ

Καλώς ήρθε το δολάριο! Ο Γιώργος Νταντάμης μαζεύει 250 – 500 Ευρώ από τους συμβούλους του! Θα τα χρησιμοποιήσει στην προεκλογική του εκστρατεία, δεν θα τα δώσει στον Σύριζα. Ο Σάββας όμως δεν ζητάει! Ο Κώστας επίσης δεν νομίζω να τους ζητάει... Ούτε και ο Θανάσης...

Πρώτη γραμμή στον Τζανακόπουλο ο Γκούνας και ο Χατζηιωαννίδης από το ψηφοδέλτιο Νταντάμη. Ο Γιώργος και οι συριζαίοι του συνδυασμού του συμφωνούν με τον Χρήστο Γιαννούλη που θεωρεί όσους διαδηλώνουν για τη Μακεδονία ως "φασισταριό"; Χαρές για τους δεξιούς του ψηφοδελτίου!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια