Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Κοπή πίτας 2019. Αισιοδοξία και ευχές για θετική πορεία σε Ομάδα και Ακαδημία

Σε χαρούμενη «οικογενειακή» ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου η κοπή της βασιλόπιτας των Πιερίδων Μουσών σε αίθουσα του Ι.Ι.Ε.Κ. «Λυδία».

Διοίκηση, προπονητές, παίκτριες, τα κορίτσια της Ακαδημίας και γονείς συγκεντρώθηκαν όλοι και σε κλίμα αισιοδοξίας αντάλλαξαν ευχές για την θετική πορεία της Ομάδας της Ακαδημίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο επιμελήθηκε και οργάνωσε με επιτυχία την μικρή «οικογενειακή» γιορτή. Τις δύο πίτες, μία για την ομάδα και μία για την Ακαδημία έκοψε η Πρόεδρος κ. Παρασκευή Ζιώγα και ευχήθηκε σε όλους υγεία, θετική πορεία της ομάδας και ανάπτυξη της Ακαδημίας. Τα δύο δώρα ήταν προσφορά του καταστήματος MegaStore Συμεωνίδης.

Τα φλουριά με τα ανάλογα δώρα κέρδισαν από την ομάδα η Ολυμπία Κατσίμπουρα και από την Ακαδημία η Καπετανάκη Αργυρώ.

Τα μέλη του Δ.Σ. ευχαρίστησαν όλους και όλες που συμμετείχαν στη, «οικογενειακή» γιορτή του Συλλόγου. Ευχαριστούν επίσης το Ι.Ι.Ε.Κ. «Λυδία» για την υποστήριξη στην ομάδα και ιδιαίτερα για την παραχώρηση της αίθουσας για την διοργάνωση της γιορτής. Ευχαριστούν τέλος τον κ. Ιωάννη Συμεωνίδη για την προσφορά των δώρων και του εύχονται καλή επιτυχία ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για το Δήμο Κατερίνης.

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.