HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Περιμένουν με αγωνία τον Κώστα τον Κουκοδήμο οι άνθρωποί του για να γυρίσει από την Αθήνα. Φουντώνουν αντί να σβήνουν οι φωτιές από τη δήλωση του για το 4ο μνημόνιο και το άδειασμα που έκανε στον Μητσοτάκη. Πληροφορίες για διαξιφισμούς μεταξύ δεξιών στα χωριά.


Καλημέρα!!! Πως πάει παίδες; Όλα καλά; Μετά το χθεσινοβραδινό διάλειμμα επιστρέφουμε πίσω στα δικά μας. Άσε που τέτοια (σαν το χθεσινό) θα έχουμε αρκετά από δω και πέρα…

Παιδιά είναι κρίσιμες μέρες η σημερινή και το επόμενο τριήμερο. Επιστρέφει από την Αθήνα ο Κώστας ο Κουκοδήμος και θα ηγηθεί της προσπάθειας όλων των ανθρώπων του για να σταματήσουν τις φωτιές που έχουν ανάψει από τη δήλωση του για το 4ο μνημόνιο και το άδειασμα που έκανε στον Μητσοτάκη για την ημερομηνία των εκλογών, για τα νομοσχέδια του Σύριζα που τα βρήκε πολύ καλά κλπ (η δήλωση εδώ).

Μπορεί να έγινε συντονισμένη προσπάθεια από τους ανθρώπους του Κώστα το θέμα να εξαφανιστεί από τα ΜΜΕ, αλλά αυτό στάθηκε αδύνατο. Ακόμη και έτσι, όταν ένας βουλευτής της ΝΔ μιλά για 4ο μνημόνιο αν έρθει στην εξουσία η ΝΔ, αυτό παίζει και στα εθνικά ΜΜΕ, στις τηλεοράσεις και τα sites.

Το πρόβλημα για τον Κώστα είναι ότι ο κόσμος το συζητάει. Καλές οι χορηγίες, καλές οι μπάλες, οι φανέλες, τα τρακτεράκια και οι υπολογιστές, όμως ο κόσμος έχει και μυαλό, σκέφτεται και δεν καταλαβαίνει. "Έναν βουλευτή έχουμε στο κόμμα στην Πιερία, γιατί να μιλήσει για 4ο μνημόνιο και να βάλει βούτυρο στο ψωμί των συριζαίων;" ρωτάνε και απαντήσεις δεν παίρνουν.

Μάλιστα τις τελευταίες 2 ημέρες ακούω πληροφορίες για διαξιφισμούς στα χωριά, όχι δεξιών με συριζαίους (τέτοιοι στα χωριά είναι πλέον σπάνιο είδος) αλλά δεξιών με δεξιούς! Μεταξύ τους μαλώνουν! Οι του Κουκοδήμου λένε "και τι έγινε μωρέ; έκανε λάθος, τον μπέρδεψαν, τον παρεξήγησαν". Οι άλλοι τους απαντάνε "τι λάθος να κάνει; 12 χρόνια βουλευτής είναι, γιατί βοήθησε τον Σύριζα;"

Τι μπορεί να κάνει ο Κώστας για να κλείσει το θέμα; Όπως πάντα να πει σε όλους πως κατάλαβαν λάθος, να ενισχύσει την πολιτική χορηγιών κλπ, να τους πει "μην κοιτάτε τι είπα, σημασία έχει να πάρουμε τις εκλογές".

Θα πετύχει αυτή η στρατηγική; Θα δούμε...


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Κάποιοι κάνουν εκλογές, και κάποιοι δουλεύουν ασταμάτητα στην Βόρεια Πιερία καταθέτοντας ψυχή και σώμα…

Χαμός στο ίσωμα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Σίγουρες η Μάνη και η Μπάσδρα, σίγουροι ο Τόνας και ο Θεοτόκης. Άλλοι 10 έχουν σοβαρές πιθανότητες και άλλοι 5 - 10 περιμένουν από τον Κουκουδήμο "να τους βοηθήσει, γιατί έχει άκρες στο κόμμα". Αν όμως οι εκλογές γίνουν τον Οκτώβριο, τότε θα μετρήσουν και οι δημοτικές...

Ξεκίνησε το… «τραίνο» του Βαγγέλη Λαγδάρη στη Βόρεια Πιερία! Καθημερινά ανακοινώνει δυνατά ονόματα της περιοχής για υποψήφιους

Πανηγυρική δικαίωση! Ο Χάρης ο Τζαμακλής το είπε ξανά: "Ο Σύριζα στηρίζει στον Δήμο Κατερίνης τον Γιώργο Νταντάμη. Η στήριξη του Σύριζα είναι πλεονέκτημα για τον Γιώργο. Ο Γιώργος είναι πιο κοντά στις θέσεις του Σύριζα. Έχουν αποφασίσει τα κομματικά όργανα". Πανηγυρίζουν Τερζίδου, Ουσταμπασίδου, Μπρουσκέλλης, Τασιούλας κ.α.

2+2 προτάσεις στον Κώστα τον Κουκοδήμο για σκωπτικά αστεία, σαν αυτά με το 4ο μνημόνιο κλπ: "Διπλασιασμός ΕΝΦΙΑ, συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων του Αιγαίου με την Τουρκία". Και 2 τοπικά αστεία: "Πώληση των παραλιακών οικοπέδων της Κατερίνης προς 5000 ευρώ/στρέμμα και ειδική φορολόγηση των χωριών για να τους φέρουμε το νερό"

Εντολή από τα κεντρικά του Σύριζα για να πέσουν οι τόνοι; Πόση ώρα μιλούσαν ο Γιώργος ο Ντανταμης με τη Μπέττυ του Σκούφα στον χορό του Ναυτικού Ομίλου; Τι έλεγαν; Γιατί η Μπέττυ μόνο μαζί του συζήτησε επί 20 - 30 λεπτά; Να αναμένουμε τον Ορνιθόπουλο υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο μαζί του; Ή απλά ο Γιώργος στηρίζει ανθρώπινα τη Μπέττυ;

Νίκος Μακρίδης, ο έντιμος. Πως βλέπει ο Νίκος τον εαυτό του; Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει μόνο θετικά, είναι έντιμος, ειλικρινής, έχει όρεξη για δουλειά και αγάπη για τον Δήμο Κατερίνης (λείπει η νεανικότητα, αλλά αυτή την έχει ο κουμπάρος του ο Περικλής). Ασχολείται ο Άγγελος μόνο με τον Σάββα και τον Σάββα και δεν έχει χρόνο για τον Νίκο;


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Η δήλωση του Κουκοδήμου μπορεί να μην ήταν και τόσο λάθος ή τυχαία εκ μέρους του αν γίνουν οι εκλογές γίνουν πράγματι τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο..........όποιος κατάλαβε κατάλαβε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!