Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: Πράξη αγάπης και προσφοράς, μοίρασε ειδικό φαρμακευτικό υλικό στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο Πιερίας «Η Λάμψη της Αγάπης»

Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία αγάπης και προσφοράς πραγματοποίησε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας δείχνοντας ότι εκτός από τα αθλητικά δρώμενα της Πιερίας έχει ευαισθησίες και στο κοινωνικό γίγνεσθαι της περιοχής μας.

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για μια ακόμη φορά η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας η οποία δέχτηκε την ζεστή πρόσκληση του Συλλόγου «Η Λάμψη της Αγάπης» και παρευρέθηκε σε μια ζεστή εκδήλωση αγάπης. Σε μία εποχή που η δύσκολη οικονομική συγκυρία πλήττει ολοένα και περισσότερες οικογένειες η ΕΠΣ Πιερίας και ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Η Λάμψη της Αγάπης» ενώνουν τις δυνάμεις τους και στέκονται αρωγοί και συμπαραστάτες στον Σύλλογο που μοχθεί και στηρίζει τις οικογένειες.


Έτσι μεταφέροντας και τις ευχές του προέδρου Στέργιου Τόκα, του ειδικού συμβούλου Γιάννη Συμεωνίδη, της Εκτελεστικής Επιτροπής, της Τεχνικής Επιτροπής, των Επιτροπών και των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Πιερίας, αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών των Μικτών ομάδων Κ-16, Κ-14, των αντίστοιχων προπονητών Αμανατίδη Παναγιώτη, Κυπαρίσση Παναγιώτη, των ποδοσφαιριστών Ρίζο Γιάννη, Τσανούσα Νίκο και τον εκπρόσωπο Τύπου των Μικτών ομάδων Τσακιρίδη Βασίλη βρέθηκαν στην εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο και στηρίζοντας την πρωτοβουλία παρέδωσαν ειδικό φαρμακευτικό υλικό για τις ανάγκες του εν λόγω Συλλόγου. Η ΕΠΣ Πιερίας σας ευχαριστεί για τη ζεστή φιλοξενία.

ΕΠΣ ΠιερίαςΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.