HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Φωτογραφίες από τον ετήσιο χορό του συνδέσμου της ΑΕΚ στην Κατερίνη

Μπορεί ο καιρός εχθές το βράδυ να μην βοήθησε πολλές προγραμματισμένες εκδηλώσεις να έχουν τις αίθουσες κατάμεστες, ωστόσο ο χορός της ΑΕΚ στην Κατερίνη στέφθηκε μ’ επιτυχία.

Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν συμπολίτες (και όχι μόνο) μας για την προσφορά τους στην ομάδα, αλλά και γενικότερα στον αθλητισμό.

Μια από αυτές τις βραβεύσεις ήταν και εκείνη της παγκοσμίου πρωταθλήτριας στο καράτε κ. Έλενας Χατζηλιάδου και του πατέρα και προπονητή της Μάξιμου Χατζηλιάδη. Ο σύνδεσμος δεν παρέλειψε να βραβεύσει και την μικρότερη αδελφή της Έλενας, η οποία παρ’ όλο το νέο της ηλικίας της έχει επίσης πολλές επιτυχίες στο μέχρι τώρα αθλητικό της ενεργητικό. Να σημειωθεί ότι την απονομή του βραβείου στην Έλενα Χατζηλιάδου έκανε ο συμπολίτης μας πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης στο χάντμπολ Σάββας Καρυπίδης, ο οποίος τυγχάνει να είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «Πολίτες σε δράση» με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο κ. Σάββα Χιονίδη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης ο βουλευτής Ν.Δ. Πιερίας κ. Κώστας Κουκοδήμος, συνοδευόμενους από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Εκκίνηση» του οποίου και ηγείται λαμβάνοντας επίσης μέρος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Παρόντες ήταν και ο κ. Θανάσης Λιακόπουλος, επίσης υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης, μαζί με υποψήφιους σύμβουλους του δικού του συνδυασμού, όπως επίσης και υποψήφιοι πολιτευτές. Μια μικρή γεύση από την εκδήλωση στις παρακάτω φωτογραφίες.
















































































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια