HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στις οδούς Θεσσαλονίκης & Κουντουριώτου


Στη βελτίωση της βατότητας τμημάτων του οδικού δικτύου της πόλης και πιο συγκεκριμένα στην ασφαλτόστρωση υφιστάμενων δρόμων, συμβάλλουν οι παρεμβάσεις, που με ταχείς ρυθμούς και σύμφωνα με το πρόγραμμα της Τεχν. Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης,  εξελίσσονται στο σύνολο του Δήμου.

Την τρέχουσα περίοδο, οι εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις επικεντρώθηκαν στην οδό Θεσσαλονίκης (είσοδος της πόλης της Κατερίνης), καθώς και στην οδό Κουντουριώτου από το ύψος της οδού Δαγκλή έως την οδό Νικομηδείας.
«Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ! Οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις βελτιώνουν την καθημερινότητά μας, την οδική ασφάλεια, ενώ συμβάλλουν στην απρόσκοπτη κυκλοφορία των οχημάτων» τονίζει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο οποίος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Δημήτρη Ντούρο επιθεώρησε την πορεία των εργασιών και εξέφρασε την ικανοποίησή του καθώς: «το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων σε όλο το οδικό δίκτυο ευθύνης του Δήμου εξελίσσεται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί».
Παράλληλα, από συνεργεία της ΔΕΥΑΚ συστηματικά και καθημερινά, συνεχίζονται οι παρεμβάσεις, οι οποίες εστιάζονται στην ασφαλτόστρωση υφιστάμενων δρόμων, των οποίων το οδόστρωμα υπέστη φθορές, ριγματώσεις, λακκούβες, με έμφαση σε περιοχές, όπου είχαν προηγηθεί έργα για βλάβες κ.λ.π.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια