Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Σωτήρης Σταύρου στο πλευρό του Βαγγέλη Λαγδάρη

Τον γνωστό Αιγινιώτη, αστυνομικό στο επάγγελμα, Σωτήρη Σταύρου ανακοίνωσε εχθές μέσα απ' το προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού κ. Βαγγέλης Λαγδάρης. Συγκεκριμένα έγραψε ο δήμαρχος: 

"Καλωσορίζουμε στη δημοτική μας παράταξη, Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για την Βόρεια Πιερία ,ως υποψήφιο τον Σωτήρη Σταύρου από το Αιγίνιο, έναν νέο άνθρωπο ,εν ενεργεία αστυνομικό.
Χαίρομαι που ένας τέτοιος ικανός άνθρωπος ,με διάθεση προσφοράς αποφάσισε να συμπορευτεί μαζί μας στον κοινό μας αγώνα για το μέλλον του τόπου μας.

Σε ευχαριστώ πολύ Σωτήρη ,καλή δύναμη και καλή επιτυχία."


Η ανάρτησή του:


Σχόλιο Kapa News: Όσοι πάντως γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην Βόρεια Πιερία, δηλαδή έχουν γνώση ανθρωπογεωγραφίας της περιοχής, λένε πως αυτή η κίνηση ένωσης δυνάμεων των δύο ανδρών ήταν ότι καλύτερο τόσο για τους ίδιους, όσο και για την περιοχή, και θα συζητηθεί για αρκετό καιρό. Απο τη μεριά μας μόνο καλή επιτυχία έχουμε να τους ευχηθούμε...

     Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.