Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΥΑΚ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΕ ΡΥΘΜΙΣΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ

Η  Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης,  με την υπ’ αριθμόν 33/2019 απόφαση του Δ.Σ., εγκρίνει τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων  οφειλών των καταναλωτών, σύμφωνα  με τον  Ν. 4483/2017 (ΦΕΚ 107/Α/2017)   άρθρο 5 παράγραφος 2Θ. 

Το πλαίσιο υπαγωγής στη  ρύθμιση  ληξιπρόθεσμων  οφειλών των καταναλωτών  της ΔΕΥΑΚ αφορά:

τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών έως και σε  60 δόσεις
με την αίτηση για υπαγωγή στη ρύθμιση καταβάλλεται και η πρώτη δόση
οι δόσεις είναι ισόποσες και μηνιαίες
ελάχιστο ποσό δόσης 30,00 €
στη ρύθμιση δύναται να υπαχθούν και οφειλέτες των οποίων οι προγενέστεροι διακανονισμοί τους έχουν ακυρωθεί.
                                                                                 
Επίσης, οι ευνοϊκές προϋποθέσεις  ένταξης  στην ρύθμιση  των ληξιπρόθεσμων οφειλών είναι η διαγραφή των προσαυξήσεων στις εξής περιπτώσεις:

της εφάπαξ καταβολής του συνόλου της οφειλής, διαγραφή  90% των προσαυξήσεων
σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις ένταξης  στη ρύθμιση και εφόσον αυτή τηρηθεί σύμφωνα με τα ως άνω προβλεπόμενα, διαγραφή 50% των προσαυξήσεων.

Η ρύθμιση της οφειλής  ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ,  με αποτέλεσμα την υποχρεωτική καταβολή του υπολοίπου της οφειλής, σύμφωνα με όλα τα προβλεπόμενα από την ισχύουσα νομοθεσία μέτρα, στις ακόλουθες περιπτώσεις:

εάν ο οφειλέτης δεν καταβάλλει δυο  (2) συνεχόμενες δόσεις και
εάν δεν εξοφλούνται οι τρέχοντες λογαριασμοί.

Ημερομηνία  έναρξης  αιτήσεων  υπαγωγής στην ρύθμιση είναι   από την                                        Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019  έως και  τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 .                                                                                                     
Πληροφορίες  στα τηλέφωνα: 2351045309 & 2351045327.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.