HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΚΥΡΙΕ ΝΤΑΝΤΑΜΗ ΥΠΟΨΗΦΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ…ΑΘΩΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΙΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ…

Μάλλον ο κύριος Νταντάμης υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης( ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ και όψιμοι παρατρεχάμενοι που αυτοαναγορεύονται σε αριστεροί) δεν άκουσε ποτέ για τις νοθείες και τις παρανομίες του εργατικού κέντρου Κατερίνης.

Για νόθους αντιπροσώπους που διαμορφώνουν πλασματικούς συσχετισμούς δύναμης, για να ποδηγέτητε το εργατικό κίνημα του νομού μας, από τις δυνάμεις του συμβιβασμού, της αποδιοργάνωσης του εργατικού κινήματος, της απαξίας, του αφοπλισμού από διεκδικήσεις και αδράνειας.

Επικεφαλής αυτής της συμπαιγνίας είναι η πρόεδρος του εργατικού κέντρου Κατερίνης Δέσποινα Κωνσταντίνου ( όλως τυχαία αντικατέστητε τον πάτερα της σε αυτή την θέση) που πρωταγωνίστησε στην νοθεία και παρανομία για την εκλογή νόθων αντιπροσώπων, όπως επίσης στην αστυνομική καταστολή και σε μηνύσεις εις βάρος 16 εργατών που αποκλείστηκαν αυθαίρετα σαν αντιπρόσωποι από το σωματείο τους, που έκανε πραγματικά εκλογές με συμμετοχή και όλες τις διαδικασίες, επειδή δεν ήταν αρεστοί στην συμβιβασμένη διοίκηση του εργατικού κέντρου Κατερίνης(ΠΑΣΚΕ).

Ο κύριος Νταντάμης και όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού του, με την επίσκεψη τους στην νόθα διοίκηση του εργατικού κέντρου Κατερίνης, νομιμοποίησαν ηθικά την κλεψιά και παρανομία.

Εμείς δεν θα πέσουμε στην λούμπα σας, που τώρα τάχα νοιαστήκατε κύριε Νταντάμη για του εργάτες του νομού. Για λόγους προεκλογικούς και επικοινωνιακούς είπατε να περάσετε και από το εργατικό κέντρο Κατερίνης.

Ποτέ κανέναν σας δεν είδαμε, σε κανέναν εργατικό αγώνα, σε καμιά απεργία, και πολλοί από τους υποψηφίους σας κύριε Νταντάμη, όντας εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα αλλά και δημόσιο μόνιμα είναι απεργοσπάστες.

Τότε τι πήγατε να κάνετε στο εργατικέ κέντρο?

Δημόσιες σχέσεις, φωτογραφίες και ξέπλυμα μαζί, αυτό είναι που κάνατε κύριε Νταντάμη και είναι δικαίωμα και επιλογή σας.

Είναι δικαίωμα και επιλογή μας να είμαστε απέναντι σε αυτό και να λέμε την αλήθεια κόντρα στην σκοπιμότητα και την κοροϊδία.

Αυτό αφορά και όλους τους συστημικούς συνδυασμούς των δήθεν ανεξάρτητων και ακομμάτιστων που σε ανύποπτη στιγμή δεν νοιαστήκανε στο ελάχιστο για τον εργαζόμενο και τα προβλήματα του, παρά μόνο τώρα ,υποκριτικά, για να του κλέψουν την ψήφο.

Οι εργαζόμενοι και γενικά λαός της Κατερίνης και με αυτό το κριτήρια να μαυρίσει όλους του συνδυασμούς του συστημικού σωλήνα, που τον εμπαίζουν, αφού από την επόμενη των εκλογών θα τον ξεχάσουν, για να τον ξαναθυμηθούν σε κάποια άλλη προεκλογική αναμέτρηση.

Μπορούν να υπερψηφίσουν τον συνδυασμό της «Λαϊκής Συσπείρωσης » με υποψήφιο δήμαρχο τον Τσουπέη Νίκο που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ, για να κάνει ένα βήμα μπροστά, με δήμο που θα παλεύει και θα μάχεται πραγματικά μαζί με τον λαό, κόντρα στην πολιτική και τις επιδιώξεις του κεφαλαίου, των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Σαββίδης Παναγιώτης



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια