Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΚΥΡΙΕ ΝΤΑΝΤΑΜΗ ΥΠΟΨΗΦΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ…ΑΘΩΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΙΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ…

Μάλλον ο κύριος Νταντάμης υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης( ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ και όψιμοι παρατρεχάμενοι που αυτοαναγορεύονται σε αριστεροί) δεν άκουσε ποτέ για τις νοθείες και τις παρανομίες του εργατικού κέντρου Κατερίνης.

Για νόθους αντιπροσώπους που διαμορφώνουν πλασματικούς συσχετισμούς δύναμης, για να ποδηγέτητε το εργατικό κίνημα του νομού μας, από τις δυνάμεις του συμβιβασμού, της αποδιοργάνωσης του εργατικού κινήματος, της απαξίας, του αφοπλισμού από διεκδικήσεις και αδράνειας.

Επικεφαλής αυτής της συμπαιγνίας είναι η πρόεδρος του εργατικού κέντρου Κατερίνης Δέσποινα Κωνσταντίνου ( όλως τυχαία αντικατέστητε τον πάτερα της σε αυτή την θέση) που πρωταγωνίστησε στην νοθεία και παρανομία για την εκλογή νόθων αντιπροσώπων, όπως επίσης στην αστυνομική καταστολή και σε μηνύσεις εις βάρος 16 εργατών που αποκλείστηκαν αυθαίρετα σαν αντιπρόσωποι από το σωματείο τους, που έκανε πραγματικά εκλογές με συμμετοχή και όλες τις διαδικασίες, επειδή δεν ήταν αρεστοί στην συμβιβασμένη διοίκηση του εργατικού κέντρου Κατερίνης(ΠΑΣΚΕ).

Ο κύριος Νταντάμης και όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού του, με την επίσκεψη τους στην νόθα διοίκηση του εργατικού κέντρου Κατερίνης, νομιμοποίησαν ηθικά την κλεψιά και παρανομία.

Εμείς δεν θα πέσουμε στην λούμπα σας, που τώρα τάχα νοιαστήκατε κύριε Νταντάμη για του εργάτες του νομού. Για λόγους προεκλογικούς και επικοινωνιακούς είπατε να περάσετε και από το εργατικό κέντρο Κατερίνης.

Ποτέ κανέναν σας δεν είδαμε, σε κανέναν εργατικό αγώνα, σε καμιά απεργία, και πολλοί από τους υποψηφίους σας κύριε Νταντάμη, όντας εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα αλλά και δημόσιο μόνιμα είναι απεργοσπάστες.

Τότε τι πήγατε να κάνετε στο εργατικέ κέντρο?

Δημόσιες σχέσεις, φωτογραφίες και ξέπλυμα μαζί, αυτό είναι που κάνατε κύριε Νταντάμη και είναι δικαίωμα και επιλογή σας.

Είναι δικαίωμα και επιλογή μας να είμαστε απέναντι σε αυτό και να λέμε την αλήθεια κόντρα στην σκοπιμότητα και την κοροϊδία.

Αυτό αφορά και όλους τους συστημικούς συνδυασμούς των δήθεν ανεξάρτητων και ακομμάτιστων που σε ανύποπτη στιγμή δεν νοιαστήκανε στο ελάχιστο για τον εργαζόμενο και τα προβλήματα του, παρά μόνο τώρα ,υποκριτικά, για να του κλέψουν την ψήφο.

Οι εργαζόμενοι και γενικά λαός της Κατερίνης και με αυτό το κριτήρια να μαυρίσει όλους του συνδυασμούς του συστημικού σωλήνα, που τον εμπαίζουν, αφού από την επόμενη των εκλογών θα τον ξεχάσουν, για να τον ξαναθυμηθούν σε κάποια άλλη προεκλογική αναμέτρηση.

Μπορούν να υπερψηφίσουν τον συνδυασμό της «Λαϊκής Συσπείρωσης » με υποψήφιο δήμαρχο τον Τσουπέη Νίκο που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ, για να κάνει ένα βήμα μπροστά, με δήμο που θα παλεύει και θα μάχεται πραγματικά μαζί με τον λαό, κόντρα στην πολιτική και τις επιδιώξεις του κεφαλαίου, των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Σαββίδης ΠαναγιώτηςΕτικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.