HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Δήλωση υποψηφιότητας τοπικού συμβούλου Δ.Δ. Καρίτσας – Αστερίου Παπαστεργίου (Στελλάκη) με το συνδυασμό του Υποψηφίου Δημάρχου Πέτρου Κιάφα

Αγαπητοί συνδημότες,
Η τετραετία που έρχεται σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής, όχι μόνο για τη χώρα μας αλλά και τον Δήμο Δίου-Ολύμπου. Οι Αυτοδικοικητικές εκλογές του 2019 είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τα χωριά μας, που δεν πρέπει να χαθεί, και ως δημότες οφείλουμε να πάρουμε την τύχη και το μέλλον στα χέρια μας.

Με την παρούσα δήλωση θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους συνδημότες μου, και ιδιαίτερα τους συγχωριανούς μου, πως προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος στο τοπικό συμβούλιο του χωριού μας, την Καρίτσα, στο πλευρό του δικού μας παιδιού, του Πέτρου Κιάφα.

Ο Πέτρος Κιάφας δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι γνωστός για την δραστηριότητά του στα κοινά ως Αντιδήμαρχος και Δ. Σύμβουλος και από την ενασχόλησή του με τα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας. Επίσης, έχει καταξιωθεί ως επαγγελματίας στην δύσκολη εποχή της οικονομικής κρίσης που όλοι βιώνουμε εδώ και μια δεκαετία. Ζούσε και ζει με την οικογένειά του ανέκαθεν στο χωριό και γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα όλης της Ν. Πιερίας.

Γι αυτούς τους λόγους, αποτελεί την μοναδική αξιόπιστη λύση για την μεταβατική τετραετία που έρχεται για το Δήμο μας, ο οποίος με αυτόν στο τιμόνι, είμαστε βέβαιοι ότι θα μπει σε νέα εποχή στην άσκηση της διοίκησης, στην παραγωγικότητα, στο σχεδιασμό νέων αναπτυξιακών έργων, στην βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη.

Αγαπητοί μου συνδημότες και συγχωριανοί, με ξέρετε και σας ξέρω. Ζω και εργάζομαι στο χωριό καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής μου και πάντα το ενδιαφέρον μου για τα κοινά είναι άσβεστο. Ως εκ τούτου, θεωρώ την υποψηφιότητά μου στο πλευρό του Πέτρου Κιάφα, του «παιδιού της διπλανής πόρτας», αυτονόητη.

Στο δίλημμα που έχουμε μπροστά μας, μεταξύ «παλαιού» και «νέου», χωρίς ενδοιασμούς πρέπει να πάμε στο δεύτερο. Σε αυτό το κάλεσμα κανείς μας δεν περισσεύει και κανείς μας δεν πρέπει να μείνει στο περιθώριο. Δεν υπάρχουν ούτε όρια, ούτε χρώματα, ούτε προσωπικά μικροσυμφέροντα μπροστά στο κοινό καλό του τόσο όμορφου και τόσο προικισμένου τόπου μας.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια