HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


«Η Σονάτα του Σεληνόφωτος» Μια μοναδική παράσταση ποιότητας! Ποτέ άλλοτε η ποίηση δεν υπήρξε τόσο μαγευτική και ενδιαφέρουσα.(φωτο+βιντεο)

Την εξαιρετική, ποιοτική παράσταση με τίτλο «Η Σονάτα του Σεληνόφωτος» είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν εχθές το βράδυ οι Κατερινιώτες και Κατερινιώτισες που επέλεξαν να βρεθούν στο συνεδριακό κέντρο της πόλης «Εκάβη».

Πρόκειται πραγματικά για κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στην Κατερίνη εδώ και πολλά χρόνια. Ο Μάριος Ιορδάνου και η μοναδική Σοφία Καζαντζιάν κατέθεσαν την ψυχή τους πάνω στην σκηνή και άφησαν τους θεατές άφωνους. Από το πρώτο λεπτό της παράστασης μέχρι το τελευταίο δεν ακουγόταν ούτε η ανάσα των θεατών. Στο τέλος της παράστασης απέσπασαν ένα πολύ δυνατό χειροκρότημα, αλλά και πολλά-πολλά συγχαρητήρια από το κοινό. Ποτέ άλλοτε η ποίηση δεν υπήρξε τόσο μαγευτική και ενδιαφέρουσα.

Οι πρωταγωνιστές και συντελεστές της εξαιρετικής αυτής παράστασης, πριν μας χαιρετήσουν, ανανέωσαν το ραντεβού τους με το Πιερικό κοινό για το καλοκαίρι. Αυτή την εβδομάδα η συγκεκριμένη παράσταση θα παιχτεί στην Κόρινθο. Καλοτάξιδη και καλή επιτυχία στην Σοφία και τον Μάριο, και ανυπομονούμε να τους ξαναδούμε.

Πάρτε μια μικρή γεύση από την «Σονάτα του Σεληνόφωτος»:











Διαβάστε επίσης:

"Η σονάτα του σεληνόφωτος VENCEREMOS” με τον Μάριο Ιορδάνου στην Κατερίνη! (βίντεο)


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια