Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κοπή πίτας του συνδυασμού «Πολίτες σε Δράση» - Σάββας Χιονίδης: «Να κάνουμε εκλογές με σοβαρότητα, επιχειρήματα χωρίς ανούσιες συγκρούσεις. Με πολιτικό πολιτισμό και αξιοπρέπεια!» (φωτογραφίες)

Τη ετήσια καθιερωμένη πίτα έκοψε σήμερα το πρωί ο συνδυασμός «Πολίτες σε Δράση» με επικεφαλής τον δήμαρχο κύριο Σάββα Χιονίδη, στην αίθουσα της «Εκάβης». Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση ήταν αμιγώς για τα μέλη του συνδυασμού.
Ο κ. Χιονίδης αφού τους ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους μίλησε για την πολύ δουλειά που έχει ακόμη ο δήμος να κάνει, ζήτησε απ’ όλους όσους έχουν θέσεις ευθύνης να μείνουν προσηλωμένοι στο έργο τους, και παράλληλα για την προεκλογική περίοδο ζήτησε σοβαρότητα αξιοπρέπεια, αποφυγή άσκοπων συγκρούσεων και πολιτικό πολιτισμό.

Η διάθεση μέσα στην αίθουσα ήταν ευχάριστη, τα χαμόγελα και οι χειραψίες πολλά μεταξύ παλαιών και νέων συμβούλων. Την πίτα έκοψε ο ίδιος ο δήμαρχος. Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την σημερινή εκδήλωση.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.