HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΖΕΥΣ»


Η Κλινική Διαιτολόγος-Αθλητική Διατροφολόγος Ειρήνη Μπαρμπαρούτση  και ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής–π. Ομοσπονδιακός Προπονητής Σταύρος Ζουγγουρίδης στην καθιερωμένη κοπή της πίτας του συλλογου

Η αυλαία μιας γεμάτης αθλητικής ατζέντας για τον ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» άνοιξε το πρωϊνό της περασμένης Κυριακής, στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης,  με τη φιλοξενία της Κλινικής Διαιτολόγου—Αθλητικής Διατροφολόγου Ειρήνης Μπαρμπαρούτση και του Καθηγητή Φυσικής Αγωγής-π. Ομοσπονδιακού προπονητή Σταύρου Ζουγγουρίδη.
Στον επίλογο της εκδήλωσης – θεσμό για τον ΑΠΣ Δρομέων «ΖΕΥΣ», την οποία παρακολούθησαν εκπρόσωποι τοπικών αρχών, φορέων και συλλόγων, πλήθος μελών και φίλων έγινε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον πρόεδρο του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» Αλέξανδρο Πούλιο.
Αλέξανδρος Πούλιος: «Σας θέλουμε κοντά μας, για να ανεβάσουμε ψηλότερα τον Σύλλογο μας».
Σε σύντομο χαιρετισμό του κατά την έναρξη της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του συλλόγου Αλέξανδρος Πούλιος τόνισε: «Αποτελεί  τιμή για τον σύλλογό μας, η παρουσία στην εκδήλωση της Κλινικής Διαιτολόγου και Αθλητικής Διατροφολόγου Ειρήνης Μπαρμπαρούτση και του Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και πρώην Ομοσπονδιακού Προπονητή Σταύρου Ζουγγουρίδη. Ευχαριστώ με την ευκαιρία και όλα τα μέλη και φίλους, για τη μεγάλη ανταπόκριση τόσο στην εκδήλωση, όσο και στην ετήσια εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας αίματος.
Με σύνθημα «Το αίμα είναι διαχρονικά το δώρο της ζωής για τον ΑΝΘΡΩΠΟ, ενώ η συστηματική προσφορά αίματος είναι σημαντική», στείλαμε και φέτος πριν λίγες ημέρες, από το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Άλλωστε διαχρονικά, πέρα από την αθλητική – πολιτιστική δράση, η κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη με πρωταγωνιστή τον άνθρωπο και τις ανάγκες του τίθενται στο επίκεντρο των πρωτοβουλιών μας.


Στο πλαίσιο αυτό, ανακοινώνουμε ότι με παρέμβασή μας, το 2020 θα ενισχυθεί το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κατερίνης από τα έσοδα τριών μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων Μαραθωνίου  και Ημιμαραθωνίου της χώρας, ενώ μέρος των εσόδων των 5χλμ του αγώνα «ΚΑΤΕRINI RUN», φέτος θα διατεθεί για τον συμπολίτη μας Γιώργο Ιωαννίδη, που μετά από ένα σοβαρό τροχαίο βρίσκεται καθηλωμένος με αναπηρία στο κρεβάτι.

Με την ευκαιρία λοιπόν επισημαίνω, ότι, στην τελική ευθεία βαίνουν οι προετοιμασίες για τον 10ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο «ΚΑΤΕRINI 2019» στις 3 Μαρτίου, με τον οποίο εορτάζονται τα 10 χρόνια διαδρομής του συλλόγου, εδώ στην έδρα μας στην Κατερίνη.

Ήδη η ανταπόκριση των αθλητών, από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και από πολλές ακόμη ευρωπαϊκές χώρες είναι εξαιρετικά μεγάλη, μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά.

Θέλω να ευχαριστήσω με την ευκαιρία την πρέσβειρα της διοργάνωσης – παγκόσμια πρωταθλήτρια του καράτε Έλενα Χατζηλιάδου, η οποία αποδέχτηκε την πρότασή μας και είναι παρούσα σε όλα τα στάδια προετοιμασίας της διοργάνωσης, χαρίζοντας τη θετική αύρα της στους αγώνες.

Επίσης, ευχαριστούμε τον καταξιωμένο συμπολίτη μας ζωγράφο Αθανάσιο Σταθακόπουλο, που έδωσε με χαρά την άδεια να αποτυπώσουμε τον εμπνευσμένο από το εμβληματικό τραγούδι «ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ» ζωγραφικό πίνακα, στο συλλεκτικό μετάλλιο της φετινής διοργάνωσης.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον Οργανισμό Πολιτισμού του Δήμου Κατερίνης, με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, τη Μητρόπολη, τις εθελοντικές οργανώσεις και συλλόγους του τόπου μας και με την στήριξη των χορηγών μας προετοιμάζουμε μία όμορφη, οργανωμένη αθλητική γιορτή.

Η συμμετοχή όλων μας σε έναν αγώνα που καταδεικνύει τη δυναμική σχέση της Κατερίνης με τη θάλασσα, με φόντο τον Όλυμπο και τα Πιέρια είτε ως εθελοντές, είτε ως θεατές και όσοι μπορούν ως αθλητές στη διοργάνωση, είναι εξαιρετικά σημαντική.

Επίσης, ανακοινώνω με την αφορμή, ότι για πρώτη φορά φέτος ο ετήσιος χορός μας θα πραγματοποιηθεί σε ανοικτό χώρο και πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο δίπλα από την στέγη μας στις 9 Ιουνίου».


Στην συνέχεια, οι δύο επίσημοι προσκεκλημένοι μίλησαν εκτενώς για την σημασία της διατροφής και της μυϊκής ενδυνάμωσης στους αθλητές και τους αθλούμενους, ενώ απάντησαν υπομονετικά σε όλα τα ερωτήματα μελών και φίλων του συλλόγου, που επικεντρώθηκαν στα οφέλη του τρεξίματος,  την διατροφή πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων κ.α. Στους  δύο φιλοξενούμενους, οι οποίοι κέρδισαν όλους όσοι παρέστησαν με το ήθος, την απλότητα και την σεμνότητά τους, μέλη του Δ.Σ. απένειμαν αναμνηστικά δώρα με το έμβλημα του συλλόγου.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι, κατά την έναρξη της εκδήλωσης προβλήθηκε video με την πρέσβειρα του Katerini Run 2019 Έλενα Χατζηλιάδου. Την εκδήλωση συντόνισε ο Γραμματέας του Δ.Σ. Γιώργος Μίχος. Το τυχερό μέλος που «έτυχε» το φλουρί, κέρδισε συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο  της Χίου καθώς και δύο διανυκτερεύσεις, προσφορά του Συλλόγου Αθλητών Υγείας Χίου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια