HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΚΑΤΩ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ


Στις στοχευμένες παρεμβάσεις που γίνονται για τη βελτίωση της καθημερινότητας και τη διευκόλυνση των μετακινήσεων κατοίκων και επισκεπτών εντάσσονται οι ασφαλτοστρώσεις, στις οποίες προχώρησαν συνεργεία της Τεχν. Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης, στον οικισμό «Αγίου Κοσμά του Αιτωλού», στην Τ.Κ. ΚΑΤΩ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ.

Οι συγκεκριμένοι οδοί ήταν μέχρι πρότινος χαλικοστρωμένοι με αποτέλεσμα κατά τη χειμερινή κυρίως περίοδο να καθίσταται δυσχερής η απρόσκοπτη διέλευση οχημάτων και πεζών. Ο Δήμαρχος Κατερίνης, Σάββας Χιονίδης συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Δημήτρη Ντούρο, τον Δημοτικό σύμβουλο – εντεταλμένο της Τεχνικής Υπηρεσίας Χρυσόστομο Κυραϊλίδη και τον δημοτικό σύμβουλο Αλέξανδρο Καλτσίδη, επιθεώρησε την πρόοδο των εργασιών, ενώ  συνομίλησε με τους περιοίκους, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την υλοποίηση ενός πάγιου αιτήματός τους.

Αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων

«Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ! Με συνεχείς ασφαλτοστρώσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα και τον σχεδιασμό των υπηρεσιών μας και με ταχείς ρυθμούς βελτιώνεται καθημερινά η ποιότητα του οδικού δικτύου, σε όλη την έκταση του Δήμου» σημειώνει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης.

Γενικότερα, μεριμνώντας για την καλύτερη δυνατή κατάσταση του οδοστρώματος, στον Δήμο Κατερίνης, με ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσονται οι παρεμβάσεις, που αφορούν νέες ασφαλτοστρώσεις, συντηρήσεις, ενισχύσεις ή αντικαταστάσεις ασφαλτικού τάπητα σε όλο το οδικό δίκτυο. 






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια