HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Θεσσαλίας οι οποίοι το Σάββατο σχεδιάζουν να αποκλείσουν τις σήραγγες των Τεμπών, στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης ενώ αποφάσισαν ότι δεν δέχονται να συναντηθούν με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρο Αραχωβίτη.

Στην Πιερία τα τρακέρ εξακολουθούν να βρίσκονται στην περιοχή του Εθνικού Σταδιού, με τους αγρότες να κρατούν στάση αναμονής, περιμένωντας τις επόμενες κινήσεις. Ακινητοποιημένα τρακτέρ υπάρχουν και έξω από το Δημοτικό Στάδιο Αιγινίου.

Στο μεταξύ οι αγρότες της Αιγιαλείας, σήμερα στις 16.00 θα προβούν σε καθολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου. Αγρότες έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους σε πολλές περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Στον κόμβο Δερβενίου, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, βρίσκονται από χθες αγρότες και κτηνοτρόφοι της ευρύτερης περιοχής του Λαγκαδά, έχοντας παρατάξει τα τρακτέρ τους στη δεξιά πλευρά του δρόμου, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Στον νομό Ημαθίας, στον κόμβο της Κουλούρας,

Στην Εθνική Οδό Βέροιας – Σκύδρας, στο ύψος του Σιδηροδρομικού Σταθμού Νάουσσας Στον νομό Πέλλας, στον κόμβο Γυψοχωρίου

Στον νομό Πιερίας, στη δημοτική οδό Εθνικού Σταδίου Κατερίνης Στο 67ο χιλιόμετρο Παλαιάς Εθνικής Οδού Κατερίνης -Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Αιγινίου

Στις Σέρρες στη διασταύρωση Σιδηροκάστρου.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια