HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Θεόδωρος Σιαμάγκας: Αυτοδιοικητικά

Η επιλογή μου να εκτεθώ ως υποψήφιος στις Δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του Σάββα Χιονίδη, πηγάζει αποκλειστικά από την πεποίθηση μου ότι το έργο του άνδρα αποδεικνύει την ποιότητα και την ικανότητά του.

Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος για τον οποίο οι πολίτες παρέχουν ψήφο εμπιστοσύνης για 12 συνεχή χρόνια στον Σάββα Χιονίδη. Τα θετικά στοιχεία που του αναγνωρίζουν είναι η γνώση, η εργατικότητα, η δημιουργικότητα, η συνέπεια και η εμπιστοσύνη. Η αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου, όχι ως πολιτικός αλλά ως υπηρέτης των πολιτών, είναι ένα από τα βασικά του πλεονεκτήματα. Η αποτελεσματικότητα στην πράξη είναι το κριτήριο βάσει του οποίου τόσα χρόνια οι πολίτες του αναθέτουν την διοίκηση του Δήμου. Το όραμα του και το έργο του είναι το εισιτήριο για την συνέχεια της επόμενης τετραετίας, πλαισιωμένος και με νέους, δυναμικούς ανθρώπους.

Το πρόγραμμα του Σάββα Χιονίδη δεν είναι αόριστες υποσχέσεις, υπάρχει απτή η απόδειξη του έργου του στην κρίση του κάθε πολίτη. Άλλωστε η πολυετής θητεία-υπηρεσία του Σάββα Χιονίδη στα κοινά αποδεικνύει ότι είναι και παραμένει πιστός στη δέσμευσή του απέναντι στους πολίτες της Κατερίνης


Θεόδωρος Γ. Σιαμάγκας
Εκπαιδευτικός
Πρόεδρος Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Πιερίας



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια