HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μπορώ - Θέλω.... (άρθρο Θωμά Αναστασιάδη)

Για να υλοποιήσει κανείς ένα πρόγραμμα δράσεων, μια εργασία και γενικά οποιαδήποτε δουλειά, πρέπει να τον «ακολουθούν» δύο ρήματα. Το ΜΠΟΡΩ και το ΘΕΛΩ.

Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που θέλουν αλλά δεν μπορούν. Αυτοί που μπορούν αλλά δεν θέλουν. Και φυσικά αυτοί και θέλουν και μπορούν.

Στην προεκλογική περίοδο που διανύουμε για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, καλούμαστε όλοι να επιλέξουμε αυτούς που θα εργαστούν για να κάνουν την καθημερινότητα μας καλύτερη.

Τόσο σε επίπεδο υποψήφιων δημάρχων, όσο και σε επίπεδο συμβούλων, θα συναντήσουμε αρκετούς ανθρώπους που θέλουν αλλά δεν μπορούν. Αν βάλουμε την κρίση μας να δουλέψει με αντικειμενικά κριτήρια θα τους ανακαλύψουμε εύκολα και γρήγορα.

Από την άλλη, καθημερινά συναντάμε αυτούς που μπορούν αλλά δεν θέλουν. Είναι οι άνδρες και οι γυναίκες που μάχονται καθημερινά στις δουλειές τους. Αυτοί που έχουν εξειδίκευση σε σημαντικούς τομείς και διαπρέπουν στον ιδιωτικό τομέα. Αυτοί που προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους σε διάφορους τομείς. Όλοι αυτοί ΜΠΟΡΟΥΝ αλλά δεν ΘΕΛΟΥΝ να είναι υποψήφιοι, είτε γιατί δεν προλαβαίνουν, είτε γιατί είναι θυμωμένοι, είτε γιατί φοβούνται ότι θα τους «καταστρέψει το σύστημα».

Πρέπει όλοι να στραφούμε και να επιλέξουμε αυτούς που ΘΕΛΟΥΝ και ΜΠΟΡΟΥΝ. Βάλτε τον έναν δίπλα στον άλλο και κάνετε συγκρίσεις. Ελέγξτε πεπραγμένα, βιογραφικό, ένσημα και γνωρίστε τους. Πρέπει να υπερψηφίσουμε και όχι να καταψηφίσουμε. Αναζητήστε τους καλύτερους, τους πιο ικανούς, τους πρακτικούς και αποτελεσματικούς ανθρώπους και όχι τους θεωρητικούς, αυτούς που υπόσχονται ανέφικτα πράγματα.

Μην εμπιστεύεστε αυτούς που θέλουν αλλά δεν μπορούν...

Αναστασιάδης Θωμάς
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ – ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ
Επικοινωνία: 6979223803 – [email protected]
@thomasanastasiadis1978


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια