Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δημοτική Βιβλιοθήκη: «Υγιεινή για Παιδιά» το νέο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας που υλοποιείται σε συνεργασία με τον Τομέα Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού


«Υγιεινή για Παιδιά» τιτλοφορείται το νέο πρόγραμμα που απευθύνεται σε μαθητές Γ΄ και Δ΄ τάξης των Δημοτικών Σχολείων αντίστοιχα και υλοποιεί η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης, σε συνεργασία με τον Τομέα Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.


Όπως επισημαίνει σε δήλωσή της αναφερόμενη στην ταυτότητα του προγράμματος η υπεύθυνη δημοτική σύμβουλος Ροδή Ελευθεριάδου – Μελετλίδου: «Το πρόγραμμα αφορά την ενημέρωση των μαθητών για την ατομική υγιεινή, την υγιεινή του περιβάλλοντος και το πλύσιμο των χεριών, θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, ενώ θα έχει διάρκεια 1 ώρα  και πιο συγκεκριμένα από τις 10:00 π.μ. έως τις 11:00 π.μ. (1ο τμήμα) και από τις 11:30 π.μ. έως 12:30 μ. (2ο τμήμα)».

Ως ημερομηνία έναρξης των συνολικά 10 εργαστηρίων ορίζεται η Τρίτη 12 Φεβρουαρίου, με ημερομηνία λήξης την Τρίτη 16 Απριλίου 2019.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται κατόπιν επικοινωνίας στο τηλέφωνο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (23510-24594). Ο αριθμός των εργαστηρίων είναι περιορισμένος, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.