HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Χωράνε και Θάνος και Σερίφης και Τζήκας και Αποστόλης Ίτσιος και Βαγγέλαρος και Νόπη και Κατανάς στον έναν σταυρό εκτός Κατερίνης; Για ποιον κτυπάει η καμπάνα; Γιατί πάλι εγώ νομίζω πως προς το παρόν μόνο ο Βαγγέλαρος ξέρει τι συμβαίνει; Τι θα αλλάξει με την εμφάνιση Κώστα Καραφουλίδη και Μιράντας Παπά;


Καλησπέρα τα καλά τα παιδιά! Πως είστε; Τι μου κάνετε βρε; Να σας πω τα δικά μου; Πήρα τις τελευταίες μέρες τα βουνά και τα λαγκάδια και κάθε απόγευμα έτρεξα σε διαφορετικό σημείο του Δήμου της Κατερίνης... Και Κορινό πήγα (άσχετα που τον φίλο μου συνομωσιολόγο Δημήτρη τον βρίσκω στην Κατερίνη), και Ρυτίνη πήγα! Και Λόφο πήγα! Και μέχρι τον Αη Δημήτρη έφτασε η χάρη μου! Τα εύκολα της Παραλίας, της Καλλιθέας, της Εξοχής κλπ ούτε που τα αναφέρω, γιατί εκεί πετάγομαι συνέχεια.

Μίλησα με πολύ κόσμο για τις εκλογές, για όλους και για όλα... Και θα σας πω τι παρατηρώ στο θέμα του συνδυασμού του φίλου μου του Κώστα του Κουκοδήμου... Λοιπόν, και ο Θάνος ο Μπαρμπαγεωργόπουλος και ο Σερίφης θεωρούν δεδομένο ότι θα πάρουν τον σταυρό εκτός Κατερίνης που θα δώσει ως γραμμή ο συνδυασμός. Γίνεται; Δύσκολο...

Και ο Αποστόλης ο Ίτσιος και ο Νίκος ο Τζήκας περιμένουν τον σταυρό και τη στήριξη του συνδυασμού και του γραφείου από τα Πιέρια και την Πέτρα, όλους τους Δήμους. Ο δε Νίκος έχει δέσει κόμπο ότι θα μαζέψει τον Άγιο Δημήτριο και γιατί όχι το παιδί;. (Υπάρχουν και άλλοι που περιμένουν τα ίδια στα ίδια σημεία...)

Η Νόπη μας η Ναβροζίδου (σας έγραψα εδώ ....) ακούω πως περιμένει και αυτή τη γραμμή του συνδυασμού και για Κορινό αλλά και για Πέτρα / Άγιο Δημήτριο. Περιμένει και τον σταυρό εκτός Κατερίνης. Μάλιστα λένε πως της έχουν υποσχεθεί και πολλά ακόμη. Τι να πω, δεν ξέρω… Θα την πάρει τελικά την ευλογία η Νόπη; Ή μήπως οι άλλοι 3 αθόρυβοι που δουλεύουν για αυτό, με συγκεκριμένα στελέχη του γραφείου του Κώστα;

Το ίδιο περιμένει και ο φίλος μου ο Νίκος ο Κατανάς. Αγαπητό παιδί και σοβαρό. Στήριξη από το γραφείο σε όλα τα μέτωπα, έξτρα βοήθεια για να μπορέσει να εκλεγεί. Εννοείται πως το αυτό έχουν υποσχεθεί και στον γιατρό, τον αγαπημένο μου Παναγιώτη Μπερεδήμα.

Νομίζω πως ο μόνος που μπαίνει στον συνδυασμό Κουκοδήμου και δεν μασάει κανέναν και τίποτε είναι ο Βαγγέλαρος ο Κήπου. Αυτός κατεβαίνει και έχει στήσει τις συμμαχίες του, χωρίς να περιμένει υποσχέσεις και βοήθειες. Ξέρει από εκλογές αυτός. Μπαρουτοκαπνισμένος και πετσωμένος!!!

Τι θα γίνει άραγε; Οι σταυροί είναι συγκεκριμένοι και δεν φτάνουν για όλους. Πόσοι και ποιοι θα φάνε τον παπά; Γιατί να μην ξεχνάμε πως όλα όσα σας λένε και τους λένε σήμερα είναι εντελώς προσωρινά. Μόλις καθίσει η σκόνη και αποκρυσταλλωθεί η κατάσταση, θα μαζευτεί η τράπουλα και θα ξαναμοιραστεί, με προτεραιότητα τα στελέχη του βουλευτικού γραφείου. Θα μείνει χωρίς στήριξη ο Νίκος ο Τσιαμπέρας μας; Η Μίνα μας; Αν και η ίδια λέει πως δεν έχει ανάγκη το γραφείο για να εκλεγεί, ωστόσο… Οι άλλοι του γραφείου μας; Αφελείς όσοι το πιστεύουν, να διαβάσουν καλύτερα κανένα Άρλεκιν.

Τελειώνουμε εκεί; Μπα, δεν νομίζω. Μόλις κάνει το μπραφ και εμφανιστεί ο Κώστας ο Καραφουλίδης στη σκηνή μαζί με τη Μιράντα την Παπά, τότε θα δείτε πως η τράπουλα θα μοιραστεί ΞΑΝΑ για να πάρουν και αυτοί το μερίδιο που δικαιούνται, αυτό του λέοντος.
"Μα και οι συμφωνίες και υποσχέσεις που έχουν γίνει;" θα ρωτήσει κάποιος...

Τι να σας πω παιδιά... τα μετράω και δεν φτάνουν τα ψηφοδέλτια για όλους...  Για αυτό και σας λέω πως μόνο ο Βαγγέλαρος και οι υποψήφιοι του στενού πυρήνα του γραφείου ξέρουν που πατάνε... για τους υπόλοιπους συστήνω "τρεχάτε ποδαράκια μου να μην σας …"

Άσχετο με όλα τα παραπάνω, προαναγγελία επόμενου θέματος: Κάποιος που ξέρει χρόνια τα πράγματα από μέσα, λέει πως "με αυτόν (;) ισχύει το εξής: Οι υποσχέσεις που δίνει το καλοκαίρι εξατμίζονται σαν τον νερό από τη ζέστη. Οι υποσχέσεις που δίνει το φθινόπωρο πέφτουν και χάνονται σαν τα φύλλα των δέντρων. Οι υποσχέσεις που δίνει το χειμώνα είναι σαν να τις γράφει στο χιόνι, λιώνει και χάνονται και αυτές. Οι ανοιξιάτικες υποσχέσεις του είναι σα να τις έδωσε την Πρωταπριλιά. Είτε σου υπόσχεται είτε όχι, είναι το ένα και το αυτό".


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε επίσης:

Πλήρης επιβεβαίωση του Kapa News! Σφραγίστηκε και επίσημα η συνεργασία Σάββα Χιονίδη - Έφης Μπάσδρα! Όπως πρώτοι σας αποκαλύψαμε πριν 40 μέρες, ο Θόδωρος Σιαμάγκας θα είναι υποψήφιος με τον Σάββα Χιονίδη! Τώρα σταμάτησε την κριτική του για τον Σάββα και τα βρίσκει όλα καλά! Έχει ελπίδες εκλογής; Πλήγμα για Κουκοδήμο. Πως θα απαντήσει;

Ένα μάθημα πολιτικής από τον Ηλία Παπανικολάου από το παρελθόν (18-10-2013)… για το πολιτικό μέλλον της χώρας… ότι «Οι πραγματικοί αγώνες τώρα αρχίζουν»

Ο Νίκος ο Μακρίδης υλοποιεί τις εντολές του image maker (;) και ξεκινά τα βίντεο προς τον λαό του. Μπράβο τον μάγκα τον Χιονίδη που έκανε τον Νίκο λέει "πέσαμε έξω". Νίκος πριν 4 χρόνια για τον κλόουν: "Απευθείας ανάθεση του Δήμου χωρίς διαγωνισμό". (Νίκο αν ξαναπέσεις έξω, τι θα γίνει;)

Επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ στον Δήμο Κατερίνης από τον Ευγένιο Παπαδόπουλο και την ομάδα του. Έγιναν 7 οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Κατερίνης!

Μπάσιμο Συμεωνίδη στον Άγιο Δημήτριο με τις ευλογίες Κουκοδήμου. Μήπως θα πρέπει να αρχίσουν λίγο να ανησυχούν η Νόπη, ο Νίκος και οι 15 - 20 ακόμη υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Κώστα που περιμένουν τον σταυρό του Αγίου Δημητρίου; Μήπως, λέω;




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια