HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η... νεανικότητα του Περικλή. Αθόρυβα και προσεκτικά ο Νίκος ο Μακρίδης κτίζει το δικό του "μαγαζί" μέσα στον συνδυασμό Χιονίδη. Ανακοίνωσε και ο Περικλής ο Αμοιρίδης ο κουμπάρος του, ακολουθούν και άλλοι δικοί του άνθρωποι, μιας και ο Σάββας του έχει δώσει το ελεύθερο να παίξει μπάλα όπως θέλει. Πάει ο Νίκος για επόμενος Δήμαρχος;


Καλησπέρα σε όλους! Φίλους και μη φίλους! Από τότε που ξεκίνησε αυτή η στήλη, έχει αποκτήσει φανατικούς αναγνώστες. Και επειδή ζούμε σε μια σχετικά μικρή περιοχή και γνωριζόμαστε όλοι λίγο ή πολύ μεταξύ μας, όταν σας βρίσκω στο δρόμο με ρωτάτε διάφορα περίεργα περι εκλογών. Παιδιά, δεν μπορώ να τα προλάβω όλα! Άλλωστε έχω ήδη πει πως οι εξελίξεις καμιά φορά είναι πολύ γρήγορες , κι έτσι είναι φυσικό πότε-πότε να μας ξεφεύγει κάτι. Τι εννοώ;

Εννοώ ότι με αυτά και με αυτά ξεχάσαμε ένα ενδιαφέρον θέμα του Ιανουαρίου! Μιλώ για τον φίλο Περικλή τον Αμοιρίδη και τη νεανικότητα του! Ο Περικλής, για όσους δεν γνωρίζετε, είναι κουμπάρος του Νίκου του Μακρίδη, νομίζω και συνέταιρος στο μαγαζί με τον νόμιμο τζόγο ΟΠΑΠ Play (δεν παίρνω όρκο, δεν ξέρω ποιοι φαίνονται στα χαρτιά). Ο Περικλής λοιπόν, ανακοίνωσεστις 21 Ιανουαρίου 2019 την υποψηφιότητα του με τον συνδυασμό του Σάββα Χιονίδη, φέρνοντας στον συνδυασμό και τη νεανικότητα του!


Τι, δεν με πιστεύετε; Διαβάστε: "Αγαπώ την Κατερίνη και ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους της. Πιστεύω ότι με την αποφασιστικότητά μου και την νεανικότητά μου μπορώ να βοηθήσω νέους, νέες, επαγγελματίες και εργαζόμενους, αλλά και εκείνους που περιμένουν την βοήθειά μας και την αλληλεγγύη μας γιατί είναι πάσχοντες".

Περισσότερο Περικλή αλλά και όλόκληρη την ανακοίνωσή του μπορείτε να την απολαύσετε εδώ:
 (Μη με ρωτάτε… Εγώ πιστεύω πως το κείμενο το έγραψε ο Περικλής μόνος του. Τώρα αν τον κάποιοι, δεν ξέρω, θα σας γελάσω. Εγώ νομίζω πως μόνος του το ετοίμασε και διάλεξε και τη φωτογραφία που κοιτάει κάπου αλλού. Δεν ξέρω που…).

Έτσι λοιπόν ο Σάββας Χιονίδης παίρνει μαζί του την αποφασιστικότητα και τη νεανικότητα του Περικλή και με αυτή θα μπορέσει επιτέλους να λύσει τα προβλήματα και να βοηθήσει τόσον κόσμο, όπως εξηγεί και ο ίδιος ο Περικλής.

Πάμε τώρα και στην ουσία. Αθόρυβα και προσεκτικά ο Νικόλας ο Μακρίδης κτίζει το δικό του "μαγαζί" μέσα στον συνδυασμό Χιονίδη. Η Κασσιτερίδου, ο Περικλής, άλλα 2 πρόσωπα, κάποια ακόμη που έρχονται και είναι "μυστικά"... Ο στόχος του; Να εκλέξει όσους περισσότερους γίνεται, να κτίσει συμμαχίες και να μπορεί να μπει από θέση ισχύος στην επόμενη ημέρα του συνδυασμού. Λογικό, και θεμιτό έως ένα σημείο…

Πέραν όσων ακούγονται για τους λόγους που έκαναν τον Νίκο να συνεργαστεί με τον Σάββα, από την ώρα που προχώρησε η συνεργασία αυτή, ο Νίκος τώρα παίζει και το επόμενο χαρτί του, όπως λέγεται στην «πιάτσα»:

- Αν ο Σάββας κερδίσει, όλοι οι δικοί του άνθρωποι θεωρούν δεδομένο πως θα ξανακατέβει. "Αφήνει υφυπουργείο και σίγουρη βουλευτική εκλογή τώρα και θα αποχωρήσει μετά; Άλλη μία τετραετία μπορεί". Μαζί και ο Νίκος, γιατί και σε 8 χρόνια να φύγει ο Σάββας, ο Νίκος πάλι νέος θα είναι, κάτω των 50 ετών, άρα θα μπορεί να πάρει έτοιμο το μαγαζί.

- Αν πάλι ο Σάββας χάσει σε αυτές τις εκλογές, τότε ο Νίκος θα μπει στη μάχη της διαδοχής αμέσως, με αντιπάλους τον Θωμά, κάποιους από τους παλιούς που θα εκλεγούν και φυσικά και τον ίδιο τον Σάββα, που μπορεί να μη θέλει να παραδώσει έτσι τα όπλα.

Πάει ο Νίκος για επόμενος Δήμαρχος Κατερίνης; Έτσι λένε πολλοί άνθρωποι που τον ξέρουν καλά. Αν είναι αλήθεια, τότε και σε νίκη και σε ήττα του Σάββα, ο Νίκος θα χρειαστεί συμμάχους για να μπορέσει να φτάσει στην εκλογή. Για αυτό και θα προσπαθήσει να εκλέξει και τον Περικλή τον κουμπάρο του.

Πόσο εύκολο είναι στους 5 - 6 που θα εκλέξει ο Σάββας στη δημοτική ενότητα Κατερίνης οι 2 να είναι Μακρίδης και Αμοιρίδης; Μάλλον δύσκολο έως πολύ δύσκολο, αλλά ο Νίκος είναι παίκτης. Θα το παλέψει…

Και ας ξεχνάει ο Νίκος πως ο Σάββας, χάσει κερδίσει, θα δώσει το δακτυλίδι εκεί που θέλει αυτός... (και εννοείται πως θα ελέγξει, θα καθοδηγήσει και το ποιοι 5 - 6 θα εκλεγούν από την Κατερίνη, όπως και κάθε δημοτική ενότητα).


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε επίσης:

Πάλι "Τσίπρα" ψάχνεις να αγαπήσεις, φίλε ψηφοφόρε; Εσύ τι θα ψηφίσεις; Αυτόν που μοιράζει μήλα ή γλυκά; Αυτόν που θα βάλει 20ρικα - 50ρικα στον φάκελο με τα ψηφοδέλτια; Αυτόν με το 1.000ρικο, ή το τρακτεράκι ή τις μπάλες και φανέλες στον σύλλογο; Αυτόν που ΘΑ σε διορίσει, εσένα και άλλους 50.000 ακόμη; Σε αυτές τις εκλογές θα βάλεις μυαλό; Ή δεν χόρτασες ακόμη δούλεμα;

Άλλη μια δικαίωση για την Kapa News! Ανοιχτά υπέρ του Γιώργου Νταντάμη ο πρώην Δήμαρχος Κατερίνης και πρώην Βουλευτής Πιερίας κ. Γιάννης Αμοιρίδης. Για ποια «έκπληξη» μιλάει στο δεύτερο γύρο; Ακούστε τι ακριβώς είπε… (ηχητικό)

Έρχεται το νέο! Ο Λαός στην Εξουσία! Οι πρώτες προτάσεις του Γιώργου του Νταντάμη! Σα να λέμε Σύριζα 2014 και ΠΑΣΟΚ 1981! Μία "κρυφή" καταγγελία κατά Χιονίδη, δύο ανεφάρμοστες θεωρητικούρες και κάτι αυτονόητο, που περιλαμβάνεται στον νόμο του Κλεισθένη! Χαρά που θα κάνει ο Χρήστος ο Καραφουλιδης!

Ανώνυμα κείμενα υπέρ του Νίκου Μακρίδη. Ο Γ.Χ. είναι μαζί του. Άραγε τι λέει ο Θ.Β., ο Ν.Μ. και ο Σ.Χ.;

Ο Νίκος ο Μακρίδης υλοποιεί τις εντολές του image maker (;) και ξεκινά τα βίντεο προς τον λαό του. Μπράβο τον μάγκα τον Χιονίδη που έκανε τον Νίκο λέει "πέσαμε έξω". Νίκος πριν 4 χρόνια για τον κλόουν: "Απευθείας ανάθεση του Δήμου χωρίς διαγωνισμό". (Νίκο αν ξαναπέσεις έξω, τι θα γίνει;)




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Είσται πολλύ σωστός κύριε Σταθακόπουλε... ο Μακρίδης πάει υποψήφιος με τον Χιονίδη γιατί το μόνο που τον νιάζει είνε η να είναι ο επόμενος Δήμαρχος αν κερδίσει ο Χιονίδης και φύγει πριν τελειώσει η θιτεία του η στις άλλες εκλογές, η να είναι ο επόμενος αρχηγός του συνδιασμού αν χάσει, βάζοντας στην άκρα όλα τα άλλα κόζια και δυνατούς (Λεμονόπουλο, Δρούκα, Παπαζιώγα Παβλίδη κ.τ.λ.)... Για αφτό έκανε κολεγιά και με Κιραιλίδη και Μπατάλα.... Το θέμα είνε ότι και ο Μακρίδης δύσκολα θα βγει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!