HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΚΟΥΦΤΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΦΑΡΜΑΚΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» Δ. ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ

Με τον Αστέριο Φαρμάκη και τον συνδυασμό της «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» συστρατεύεται η εν ενεργεία Δημοτική Σύμβουλος Δίου – Ολύμπου Ειρήνη Βακουφτσή. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η κα Βακουφτσή, οικονομολόγος,  έχει σημαντική πορεία στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του δήμου Δίου – Ολύμπου.


«Νέα, μάχιμη, με όραμα και ήθος η Ειρήνη Βακουφτσή συστρατεύεται με την «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» για να δώσουμε μαζί τη μάχη για ένα ελπιδοφόρο μέλλον για τον Δήμο Δίου – Ολύμπου. Η επιστημονική της κατάρτιση και η σημαντική αυτοδιοικητική εμπειρία της ενισχύουν την προσπάθειά μας να γυρίσουμε σελίδα με στόχο την ευημερία και την ανάπτυξη του δήμου μας. Καλή επιτυχία Ειρήνη για ένα Δήμο ΙΣΧΥΡΟ για ΟΛΟΥΣ», δήλωσε ο κ. Φαρμάκης.


Η δήλωση της κας Βακουφτσή:

«Φίλες και φίλοι,
Με χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του Αστέριου Φαρμάκη να συμπορευτούμε στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο κ. Φαρμάκης είναι ένας άνθρωπος με ήθος, γνώσεις και δημοκρατική συνείδηση ο οποίος έχει αποδείξει ότι μπορεί να διοικήσει αποτελεσματικά και δίκαια. Η Συμπολιτεία Δίου - Ολύμπου είναι μία παράταξη που αποτελείται από ανθρώπους που οραματίζονται ένα Δήμο που αφουγκράζεται τις ανάγκες των πολιτών, ένα Δήμο που επιλύει άμεσα και ριζικά τα προβλήματα της καθημερινότητας, ένα Δήμο που θα φέρει την ανάπτυξη στις υποδομές και την τοπική οικονομία, ένα Δήμο ισχυρό για όλους»!

Βιογραφικό

Η Ειρήνη Βακουφτσή είναι δημοτική σύμβουλος του Δήμου Δίου-Ολύμπου από το 2014, εκλέχθηκε με την παράταξη που κέρδισε τις εκλογές σε ηλικία μόλις 28 ετών, διετέλεσε αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΔΟ και μέλος πολλών επιτροπών του Δήμου Δίου-Ολύμπου με σημαντικότερες την Οικονομική Επιτροπή και τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ανεξαρτητοποιήθηκε το 2016 από την παράταξη αυτή διότι δεν συμφωνούσε με τον τρόπο διοίκησης της δημοτικής αρχής και πιστή στο καθήκον της δεν σταμάτησε ποτέ να κάνει παρεμβάσεις και να ασκεί έλεγχο στα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής. Παρόλο που ηλικιακά είναι το μικρότερο μέλος του ΔΣ κατάφερε με το δυναμισμό και τη μαχητικότητά της να ξεχωρίσει.

Η κα Βακουφτσή είναι απόφοιτος του Οικονομικού τμήματος του ΔΠΘ και φοιτήτρια του Μαθηματικού τμήματος του ΑΠΘ. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Συνδυάζει τη γνώση και την  εμπειρία με τη φρεσκάδα και την καινοτόμο σκέψη. Άξια εκπρόσωπος της νέας γενιάς στον πολιτικό στίβο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια