Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Νίκος ο Μακρίδης υλοποιεί τις εντολές του image maker (;) και ξεκινά τα βίντεο προς τον λαό του. Μπράβο τον μάγκα τον Χιονίδη που έκανε τον Νίκο λέει "πέσαμε έξω". Νίκος πριν 4 χρόνια για τον κλόουν: "Απευθείας ανάθεση του Δήμου χωρίς διαγωνισμό". (Νίκο αν ξαναπέσεις έξω, τι θα γίνει;)

Καλησπέρα σε όλους αυτούς που με αγαπάνε και αυτούς που θα με αγαπήσουν και δεν το ξέρουν ακόμα. Έβγαλε ο Νίκος ο Μακρίδης πριν λίγες μέρες ένα βίντεο στο Facebook και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις. Ίσως όχι με τον τρόπο που θα ήθελε αυτός, πάντως συζητήθηκε πολύ. Πάρα πολύ….

Πρώτη εντύπωση. Ο Νίκος φαίνεται να υλοποιεί τις εντολές του image maker (;) και άρχισε να συνομιλεί με τον λαό του. Ο ίδιος δεν καταλαβαίνει πως κάνει κακό στον εαυτό του με αυτά που λέει και τις κινήσεις του σώματος του, οπότε μάλλον θα το συνεχίσει και πολύ θα το χαρούμε όλοι μας!

Δεύτερο σχόλιο. Μαγκιά μεγάλη του Σάββα του Χιονίδη! Μπράβο τον μάγκα!!! Κατάφερε να κάνει τον Νίκο να τα λέει όλα αυτά, μέχρι που τον έκανε να δηλώσει πως "πέσαμε έξω" (πάλι λόγια του επικοινωνιολόγου;) 

Τρίτο σχόλιο. Νίκο μου καλέ και αγαπημένε, είσαι σίγουρος ότι τώρα (αυτή την φορά δηλαδή) δεν πέφτεις έξω; Για να μη βρεθούμε στο μέλλον να μας πεις πάλι τα αντίθετα...

Τέταρτο σχολιο. Νίκος Μακρίδης, 21.02.2015 (όταν ακόμη δεν είχε δει το φως το αληθινό): "Αυτή τη στιγμή στην πλατεία της πόλης μας είναι στημένη μια εξέδρα και πάνω είναι ένας κλόουν. Αυτό στοίχισε στους δημότες του Δήμου Κατερίνης 4.674 ευρώ. Φυσικά και δεν έγινε κανένας διαγωνισμός και φυσικά ήταν απευθείας ανάθεση. Καλημέρα μας". 


(ανάρτηση της Πιερικής Αλήθειας, 21.02.15, εδώ το λινκ: https://pierikialithia.blogspot.com/2015/02/blog-post_702.html

Τελικά Νίκο τι έγινε με τον κλόουν;

Πάμε να δούμε και 8 σημεία της επικοινωνίας του Νίκου με τον λαό του που γέννησαν νέα ερωτήματα:

"Τίποτε από αυτά που θα σας πω δεν είναι ψέματα, όλα είναι αλήθεια" είπε ο Νίκος μας. Γιατί άραγε χρειάζεται να το διευκρινίσει; Είπε κανείς πως ο Νίκος λέει ψέματα;

"Έπρεπε να συνεργαστούμε με άλλους, γιατί ο νέος αυτοδιοικητικός νόμος σου λέει πως μέσα από συνεργασίες θα οδηγηθούμε στη διοίκηση του Δήμου" 
Το θέμα είναι ότι ο νέος νόμος ευνοεί τα ανεξάρτητα σχήματα και τη συνεργασία τους μετά τις εκλογές, όχι την απορρόφηση υπαρχόντων σχημάτων πριν τις εκλογές. Που τα μπέρδεψες Νίκο μου;

"Πέσαμε έξω. Αυτά που είχαμε ως σημαία όταν κατεβήκαμε στις εκλογές του 2014, τα έκανε όλα ο Δήμαρχος. Είδαμε έναν Δήμαρχο με όρεξη να συζητήσει μαζί μας, να τρέχει σαν 20χρονος"
Μπράβο για τον Σάββα τον Χιονίδη. Ο Νίκος όμως πότε τα είδε όλα αυτά; Γιατί μέχρι πρότινος άλλα έλεγε για τον Σάββα, άλλα κατήγγειλε. Πάνε, ξεχάστηκαν όλα αυτά; Τώρα ο Σάββας έγινε 20χρονος και σίγουρα είναι μάγκας.

"Μέχρι προχθές λύθηκε και το θέμα του Πολιτιστικού κέντρου, έρχεται η χρηματοδότηση, οπότε εξέλειψε και ο τελευταίος λόγος που είχαμε για να είμαστε εναντίον του Δημάρχου και αποφάσισα να κατεβούμε μαζί του".
Υπέροχα και ευχαριστούμε για την είδηση! Προχωρά το πολιτιστικό! Το θέμα όμως είναι πως ο Νίκος δεν συμφώνησε με τον Σάββα Χιονίδη τώρα, τον Ιανουάριο που έκανε την ανακοίνωση, αλλά από τον Σεπτέμβριο, που άρχισαν να κυκλοφορούν μαζί παντού. 

Δείτε την πρώτη τους εμφάνιση στη Νεοκαισάρεια. Νίκο, δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες...


Αγιασμός της ομάδας του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας

"Δεν είμαι πρόβατο, ο Σάββας τους αφήνει όλους να εκφραστούν ελεύθερα". 
Καλό είναι να το ξέρουμε και αυτό. Αν και κανείς δεν σε είπε ποτέ πρόβατο, Νίκο. Μόνο πρόβατο δεν είσαι.

Όταν ο Νίκος ζήτησε τη στήριξη του κόσμου, ανέφερε τις δημοτικές εκλογές του 2014 και τις περιφερειακές εκλογές του 2010. Γιατί άραγε ξέχασε να αναφέρει πως στις βουλευτικές εκλογές του 2015 ήταν υποψήφιος βουλευτής με τους ΑΝΕΛ; 

"Θα αγωνιστώ για το καλό του Δήμου και των δημοτών χωρίς κανένα οικονομικό όφελος". Νίκο μου, παλιέ μου φίλε, γιατί χρειάζεται να τονίσεις ότι δεν θα έχεις οικονομικό όφελος; Σου είπε κανείς ότι θα έχεις; Αντιγράφεις τον Γιώργο τον Παπαδημητρίου; Τι συνέβη και ένιωσες την ανάγκη να το πεις αυτό αυθόρμητα;

Αυτό το "με ένα τηλέφωνο θα έρθω στον χώρο σας... στο μέρος που θα βρίσκεστε" το έσωσες την τελευταία στιγμή... 

Το βίντεο με τον Νίκο τον Μακρίδη να λέει αλήθειες:
https://www.facebook.com/makridis.nikos.3/videos/10218161119040217/


Γράφει & Υπογράφει
Σταθακόπουλος Πέτρος.-


Διαβάστε  επίσης:

Μπάσιμο Συμεωνίδη στον Άγιο Δημήτριο με τις ευλογίες Κουκοδήμου. Μήπως θα πρέπει να αρχίσουν λίγο να ανησυχούν η Νόπη, ο Νίκος και οι 15 - 20 ακόμη υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Κώστα που περιμένουν τον σταυρό του Αγίου Δημητρίου; Μήπως, λέω;

Καλώς μου τον, καλώς μου τον! Ο Χρήστος ο Γιαννούλης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης το 2014 που εξαφανίστηκε λίγο μετά τις εκλογές, εμφανίστηκε και πάλι! Αυτή τη φορά θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης! Θα κατέβει κανονικά μαζί του ο Κώστας ο Μανιάτης; Χαίρονται οι Συριζαίοι της Πιερίας με την επιλογή του; Τι λέει ο Γιώργος ο Κυριακίδης; Πώς θα διαχειριστεί ο Χρήστος την κατάρρευση του Σύριζα λόγω των Πρεσπών;

Πολίτες επιτίθενται στον γενικό γραμματέα του Δήμου Βαλάντη Θεοδώρου για τον Λόφο, τα προβλήματα του και τις "καθημερινές διακοπές νερού". Βαλάντης: "Αναφέρατε ποτέ εσείς κάποια πρόταση που δεν υλοποιήθηκε;" Εσείς οι επικοινωνιολόγοι του Σάββα εγκρίνετε;
Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.