Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μεγάλες εξελίξεις και αλλαγές στα βουλευτικά, μέρος 1ο! Κλειδώνει η τριάδα Χιονίδης - Μπάσδρα - Δημόπουλος! Μπάσδρα εναντίον Μπαραλιάκου; Αφήνει τους πάντες ο Κουκοδήμος και επικεντρώνεται στον Κουλκουδίνα (μήπως και την Άννα τη Μάνη;) Ρήξη Χιονίδη - Μάκη Παπαδημητρίου;


Καλησπέρα σε όλους εκείνους που με αγαπάνε κι εκείνους που θα με αγαπήσουν και δεν το ξέρουν ακόμα. Σήμερα λέω να το πάμε λίγο πιο μακριά το θέμα με τα βουλευτικά μας και να δούμε τι ακούγεται στο παρασκήνιο. Στο προσκήνιο όλοι είναι αγαπημένοι με όλους, όμως αν ισχύουν όλα όσα μαθαίνω στο παρασκήνιο,  τότε γίνεται ο κακός χαμός! 

Πάμε όμως να τα δούμε με τη σειρά...

Τριάδα Χιονίδης - Μπάσδρα - Δημόπουλος

Η Έφη η Μπάσδρα είναι φίλη με τον Σάββα Χιονίδη και συγγενής νομίζω με τον Κώστα τον Δημόπουλο. Ο Κώστας είναι κολλητός με τον Σάββα. Έτσι λοιπόν έχει σχηματιστεί μία πολύ ισχυρή τριάδα με τα τρία αυτά πρόσωπα, που δουλεύουν μαζί. Κοντά τους και ο Λευτέρης ο Μωυσιάδης, ο οποίος με το ένα πόδι είναι εδώ και με το άλλο στην Αθήνα (τα είπαμε αυτά), που έχει πολύ μεγάλες προσβάσεις. Αλλά το σίγουρο είναι πως Μπάσδρα = Χιονίδης και Δημόπουλος.

Μπάσδρα εναντίον Μπαραλιάκου;

Μου λένε πως υποβόσκει μία αντιπαράθεση ανάμεσα στην Έφη και τον Φώντα τον Μπαραλιάκο. Ο λόγος είναι πως και οι 2 δείχνουν δυνατοί, και οι 2 αν μπουν στο ψηφοδέλτιο θα κτυπήσουν με αξιώσεις την εκλογή. Η Έφη φαίνεται πως είναι σίγουρη, για τον Φώντα ακόμη δεν ξέρουμε πολλά. Όλα δείχνουν πως η Έφη θα χαιρόταν να μην είναι ο Φώντας στην εξάδα. Ο νοών νοείτω... 

Αφήνει του πάντες ο Κουκοδήμος και επικεντρώνεται στον Κουλκουδίνα

Μπορεί τους προηγούμενους μήνες ο Κώστας ο Κουκοδήμος να εμφανιζόταν να υπόσχεται στήριξη σε 15 - 20 υποψηφίους βουλευτές, όμως φαίνεται ότι έχει αλλάξει στρατηγική. Το τελευταίο διάστημα διατυμπανίζει σε όλους τους τόνους πως τον ενδιαφέρει μόνο ο Σπύρος ο Κουλκουδίνας. Έτσι π.χ. αν κάποιος που περιμένει να είναι υποψήφιος με την εύνοια του Κώστα έτρεχε με τον Γιάννη τον Συμεωνίδη στον Κορινό πριν λίγες μέρες, δεν πρόκειται να πάρει την ευλογία. 

Όμως κάποιοι που είναι πιο παλιοί και έμπειροι παίκτες διαβλέπουν πως ο Κώστας θα ψάξει να παίξει και με άλλο ένα πρόσωπο, που να έχει πρόσβαση στην Αθήνα, από όπου σήμερα λέγεται ότι είναι κομμένος από τον Μητσοτάκη, μετά και από τη δήλωση του για το 4ο μνημόνιο. 

Τι θα γίνει στη Βόρεια Πιερία; Με ποιον είναι ο Μανώλας;

Ο μόνος που φαίνεται ότι σίγουρα κερδίζει την πρωτιά στη Βόρεια Πιερία είναι ο Φώντας, αν θα είναι τελικά υποψήφιος. Συμπαθητικά τα πάει και ο Κλεόβουλος ο Θεοτόκης, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτε ακόμη, όλα είναι ανοικτά.

Ο Βαγγέλης ο Λαγδάρης δηλώνει αποστασιοποιημένος από τα βουλευτικά και αφοσιωμένος στα δημοτικά και τις εκλογές του. Για τον Παναγιώτη τον Καζά εικάζεται πως έχει επιλέξει με ποιον υποψήφιο βουλευτή θα συνταχθεί. Με ποιον όμως θα είναι ο στρατηγός Μανώλας; Ποιος αλωνίζει τον Κολινδρό και συμπτωματικά παίρνει κοντά του τα ίδια άτομα που παίρνει και ο στρατηγός; 

Συνεχίζεται αύριο...

Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Η Σημέλα η Ελευθεριάδου θεοποιεί το είδωλο της, τον Γιώργο τον Νταντάμη! Γράφει "Αυτόν" με κεφαλαίο, όπως γράφουμε όταν αναφερόμαστε στον Θεό! Τα δε επιχειρήματα της ατράνταχτα, πείθουν κάθε δημότη. (Γιώργο, επειδή περπατάς καλά και φοράς ωραία και ακριβά κουστούμια θα κερδίσεις τις εκλογές; Συμφωνείς και εσύ με τη Σημέλα;)

Όταν φωτογραφιζόμαστε περήφανοι και καθισμένοι σε τραπέζι έξω από τα όρια που επιβάλλει ο Δήμος της Κατερίνης στο μαγαζί, στο οποίο αν εκλεγούμε αύριο θα πάμε και θα του πούμε να τηρεί τον νόμο!

Ένας ένας οι παράγοντες του τόπου παίρνουν θέση... ο Σάκης ο Τζήμας στηρίζει ανοικτά και σκληρά τον Κώστα τον Κουκοδήμο και τον Σταύρο τον Χριστοφορίδη!  

"Άφησε την Κατερίνη και πήγε στη Ρητίνη ο Γιώργος ο Νταντάμης την 25η Μαρτίου, το είχε ανακοινώσει" μου απάντησαν. Δηλαδή αν κάποιος ανακοινώσει ότι θα λείψει από μία τέτοια εκδήλωση, σε μία στιγμή που οι Κατερινιώτες διαμαρτύρονται για τη Μακεδονία, είναι δικαιολογημένος;

Επιτέλους κάποιος πολιτικός (και μάλιστα γυναίκα) έχεις το θάρρος να πει τα πράγματα με τ’ όνομά τους!!! Σοφία Μαυρίδου: «Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική!!!» (βίντεο)

Η Τίνα η Παντανιζοπούλου δεν πολυνοιάζεται αν θα εκλεγεί. Είναι ταλιμπάν με Κουκοδήμο! "Πρώτα θέλω να βοηθήσω τον Κώστα και στη συνέχεια τους συνανθρώπους, τους δημότες. Δεν έχω ανάγκη από όλο αυτό, τα έχω όλα στη ζωή μου"

Γιατί ο Χιονίδης σταμάτησε να ασχολείται με τον Κουκοδήμο και επικεντρώθηκε στον Λιακόπουλο; Η στρατηγική του Άγγελου. Οι δημοσκοπήσεις που γίνονται και δεν ανακοινώνονται...

Γιατί ο Γιώργος ο Νταντάμης ήταν εξαφανισμένος χθες από την παρέλαση και τις εορταστικές εκδηλώσεις; Πήρε εντολή από τον Σύριζα; Ήταν δικιά του απόφαση να μην τιμήσει τη μεγάλη εθνική εορτή και να μην πάρει θέση υπέρ της Μακεδονίας;

Μπερδεύει τους ψηφοφόρους του ο έντιμος Νίκος. Στα βίντεο έλεγε πως ο Σάββας Χιονίδης έκανε όλα όσα ζητούσε ο ίδιος ως αντιπολίτευση. Τώρα λέει "ζητώ τη βοήθεια σας για να κάνουμε πράξη όλα αυτά που λέγαμε τόσα χρόνια". Τι συμβαίνει; Πότε είχε δίκιο; Μήπως άλλαξε επικοινωνιολόγο και ο νέος δεν παρακολουθεί τα παλιά επεισόδια;

Σταθερά στη γραμμή Σύριζα οι υποψήφιοι του Γιώργου Νταντάμη Αλεξάνδρα Νταρλαγιάννη και Χρήστος Λιανός. "Να ΜΗ μετανομαστεί η πλατεία Δημοκρατίας - Ευκαρπίδη σε πλατεία Μακεδονίας"! Για δικούς του λόγους στην ίδια γραμμή και ο Γιώργος ο Κυριακίδης.

Για να μην ξεχνάμε. (βίντεο) Όταν ο Ηλίας Τσολακίδης και μέλη του Σύριζα αποδοκίμαζαν στην παρέλαση τον Θανάση Παπαγεωργίου και τη Μαρία Μίχου. Ποιον στηρίζει σήμερα ο Ηλίας Τσολακίδης; Σε ποιον έδωσε ο Σύριζα τη στήριξη για τις εκλογές της 26ης Μαϊου;

Έρχεται την Παρασκευή: Ποιοι είναι οι φίλοι του Χρυσόστομου Κυραηλίδη; (Δεν είναι μόνο αυτοί που νομίζετε...)

Ο κρυφός άσος του Κώστα Κουκοδήμου: Βλέπει, γελάει και δεν μιλάει ο Βαγγέλης ο Κήπου. Με την έδρα στο τσεπάκι του, κατεβαίνει με Κουκοδήμο στην Παραλία, έχει συμμαχία με Βουνίσιο και θα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Σοφία Μαυρίδου: «Εμείς προχωράμε μαζί..». Δηλώνει έτοιμη και συνειδητοποιημένη και διεκδικεί και πάλι την ψήφο των πολιτών, με σταυρό αυτή τη φορά, για να ολοκληρώσει το έργο της.

Έχει βαρύνει πολύ το κλίμα μετά από αυτή την εβδομάδα. Για αυτό προβλέπω την επόμενη εβδομάδα να εμφανιστεί πχ ο Γιώργος ο Κυριακίδης και να επιτεθεί στον Λιακόπουλο, ή τον Κουκοδήμο. Υποθέτω τώρα εγώ...
Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.