HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Το έργο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΟΡΩΝ, ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2018-2019» προϋπολογισμού 360.000,00 € στο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας


Ένα ακόμη σημαντικό έργο, αναμένεται να υλοποιηθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας. Το έργο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΟΡΩΝ, ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2018-2019», έχει σαν αντικείμενο την εκτέλεση εργασιών για τη συντήρηση και την αποκατάσταση ζημιών –φθορών μεταξύ άλλων και σε επιμέρους τμήματα του καταστρώματος της  5ης Επαρχιακής Οδού «Κατερίνης – Δίον – Πλατανάκια - χ.θ.14+000 Ε.Ο. Κατερίνης-Αθηνών.» την αρμοδιότητα συντήρησης της οποίας  έχει η Π.Ε. Πιερίας.

Στο προσεχές διάστημα, αναμένεται να υπογραφεί η σύμβαση του έργου
προϋπολογισμού 360.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).Οι εργασίες περιλαμβάνουν καθαρισμούς και επενδύσεις τάφρων και οχετών, κατασκευή τεχνικών έργων για τη σημειακή αποκατάσταση της διάβρωσης της οδού, επαναφορά καταστρώματος, αποκατάσταση στηθαίου ασφαλείας με τοποθέτηση νέου τύπου συστήματος αναχαίτισης οχημάτων (ΣΑΟ), αποκαταστάσεις ασφαλτικών οδοστρωμάτων και εργασίες διαγραμμίσεως στα νέα ασφαλτοστρωμένα τμήματα.

Σε δηλώσεις της,  η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, για τα έργα οδικής ασφάλειας – συντήρησης οδικού δικτύου, τόνισε: «Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για όλη την Πιερία και αισιοδοξούμε ότι μέσα στο προσεχές μέλλον, θα προκηρυχθούν έργα σε όλη τη χωρική ενότητα της Πιερίας που θα αφορούν αναβάθμιση του οδικού δικτύου ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.  Πιστεύουμε ότι με τον προγραμματισμό που γίνεται, θα έχουμε ένα πολύ καλύτερο οδικό δίκτυο σε όλη την Πιερία».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια