HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η Εφορεία Λόγου και Τέχνης της Ε.Π.Μ Κατερίνης ανοίγει την αυλαία των Εαρινών Ημερών 2019

Το Σάββατο 2 Μαρτίου , η Εφορεία Λόγου και Τέχνης της Ε.Π.Μ Κατερίνης άνοιξε την αυλαία των Εαρινών Ημερών 2019, με την παρουσίαση ενός αστυνομικού μαθηματικού graphic novel , παγκοσμίου εμβέλειας.

Ένα βιβλίο του κ Θοδωρή Ανδριόπουλου, μεταφρασμένο στ' Αγγλικά,Γιαπωνέζικα, Κορεάτικα, Κινέζικα, που κατέκτησε κοινό και κριτικούς. ''Ποιος σκότωσε τον κ.Χ; " Ιδού το ερώτημα ! Η δολοφονία του καθηγητή Χ, γίνεται η αφετηρία ενός συναρπαστικού ταξιδιού στον κόσμο της φιλοσοφίας και της επιστήμης.


Σ αυτό το ταξίδι ανακάλυψης η Εφορεία Λόγου και Τέχνης είχε μαζί της την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία-Παράρτημα Πιερίας,με τον Γ.Γ κ.Γραμματικόπουλο Δημήτριο, που προλόγησε τον συγγραφέα καθώς επίσης και μαθητές της Λέσχης Ανάγνωσης Μαθηματικής Λογοτεχνίας του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης , που δραματοποίησαν μέρος του βιβλίου.

Ο ίδιος ο συγγραφέας μας μίλησε για το πως ξεκίνησε και υλοποιήθηκε η συγγραφή του βιβλίου του και μας βοήθησε να γνωρίσουμε τους ήρωες του .Μας μίλησε σε μια γλώσσα μαθηματική και απλή συνάμα. Μας μίλησε για τα μαθηματικά ,τον πλούτο και τ αδιέξοδα τους ,που όμως τόσο εύκολα μπορούν να κερδίσουν και τον απλό αναγνώστη. Άλλωστε είναι μια επιστήμη με παρελθόν, παρόν και απώτερο μέλλον!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια