HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Παυλίδης = Κωνσταντόπουλος. Ο Γιώργος μπαίνει στις εκλογές και αλλάζει τα δεδομένα στην Κατερίνη. 2. Γιατί εγκατέλειψε τον Χιονίδη και επέλεξε τον Λιακόπουλο. Τι θα κάνουν οι Κωνσταντοπουλικοί του Χιονίδη


Καλησπέρα στην παρέα. Το χθεσινό μου κείμενο για τον Γιώργο τον Κωνσταντόπουλο, τον Παύλο τον Παυλίδη και τον Κώστα τον Κουκοδήμο μπήκε στα πρώτα 5 κείμενα σε αναγνωσιμότητα του site. Διαβάστε το εδώ

Πάμε να δούμε σήμερα και το δεύτερο μέρος της υπόθεσης αυτής. Όλο το χρονικό της σχέσης του Κωνσταντόπουλου με τον Σάββα τον Χιονίδη.

2006. Ο Κωνσταντόπουλος αφήνει τον Αμοιρίδη και τα δίνει όλα στον Χιονίδη

Το μακρινό 2002 ο Κωνσταντόπουλος λένε όλοι πως ήταν με τον Γιάννη τον Αμοιρίδη. Το 2006 όμως οι φήμες λένε ότι ο Παπαγεωργιάδης, που τότε έκανε την καμπάνια του Σάββα, μεσολάβησε και ο Γιώργος με τον Σάββα τα βρήκαν. Ο Γιώργος τότε, άφησε τον Αμοιρίδη και τα έδωσε όλα στον Σάββα, μπήκε μπροστά και με το κύρος του ως υφυπουργός και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της νίκης του Σάββα.

Το 2015

Οι δυο τους φαίνεται να έγιναν και φίλοι στην πορεία. Βλέπετε, είχαν την ίδια περίπου ηλικία, και καλή χημεία μεταξύ τους. Θυμίζω ότι ο Γιώργος στήριξε τον Σάββα και το 2010 και το 2014. 

Όμως το 2015 είναι πολλοί αυτοί που λένε πως στις βουλευτικές εκλογές ο Σάββας το είδε κάπως αλλιώς το όλο θέμα. (Μάλιστα, κάποιοι διαδίδουν το ίδιο και για το 2009, αλλά αυτό δεν το έχω εξακριβώσει). Ξέρω όμως σίγουρα πως ο Γιάννης ο Αδαμόπουλος, δεξί χέρι του Σάββα, πήγε 2 μήνες πριν τις εκλογές στο γραφείο του Γιώργου του Παπαστεργίου και λογικά έστειλε εκεί όλα τα ρουσφέτια του Σάββα. Κάποιοι πάλι μου λένε πως και αρκετοί ακόμη άνθρωποι του Γιώργου που είναι κοντά στον Σάββα τον ψιλο-άδειασαν και πήγαν προς Μάκη Παπαδημητρίου και Άννα Μάνη.
Ο Γιώργος τότε, βγήκε τρίτος και ουσιαστικά έκλεισε ο κύκλος του στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Παρόλα αυτά κράτησε καλή σχέση με τον Σάββα, τον στήριξε και έβαλε πλάτη σε διάφορα θέματα.

Οι δημοσκοπήσεις;

Ο Γιώργος ο Κωνσταντόπουλος πρέπει να ξέρετε ότι είναι φίλος με τον Κώστα τον Κουκοδήμο σε ανθρώπινο επίπεδο, αλλά πολιτικά είναι απέναντι, και μάλιστα σκληρά. Απέναντι ήταν όλα τα χρόνια, έχουν συμβεί πολλά μεταξύ τους, τόσα χρόνια κατέβηκαν αντίπαλοι σε εκλογές. 

Τώρα λοιπόν μου μεταφέρουν άνθρωποι που είναι κοντά του πως είδε το κλίμα να είναι πολωμένο, τους έκρινε όλους να έχουν ελπίδες για δεύτερο γύρο και έπρεπε να πάρει μία απόφαση. Πρέπει να είδε και κάποιες δημοσκοπήσεις, ρώτησε κόσμο, και φαίνεται ότι κατέληξε στο συμπέρασμα πως αυτός που μπορεί να νικήσει τον Κώστα τον Κουκοδήμο στον δεύτερο γύρο είναι ο Θανάσης ο Λιακόπουλος. Για αυτό και επέλεξε να τον στηρίξει ανοικτά και ξεκάθαρα, δίνοντας τον Παύλο τον Παυλίδη, τον βαφτιστικό του, με τον πατέρα του που ήταν διευθυντής του πολιτικού του γραφείου για 20 χρόνια.

Πως θα αντιδράσει ο Σάββας;

Μέχρι και 1 - 2 μέρες πριν την ανακοίνωση, ο Σάββας ορκιζόταν πως ο Γιώργος είναι μαζί του. Π.χ. διέρρευσε τη φωτογραφία τους από τα εγκαίνια της έκθεσης στο Τσαλοπούλειο, για να δείξει ότι τον στηρίζει. Τώρα όμως που ο Γιώργος επέλεξε ξεκάθαρα τον Λιακόπουλο, όλοι περιμένουν την αντίδραση του Σάββα. 

Κάποιοι δικοί του έβριζαν τις προηγούμενες ημέρες, τον αποκαλούσαν ξοφλημένο τον Γιώργο, χωρίς δυνάμεις και άλλα τέτοια όμορφα πράγματα. Κάποιοι άλλοι έλεγαν πως "δεν τον χρειαζόμαστε, θα βγούμε και χωρίς αυτόν". Πάντως για να είμαστε δίκαιοι οι αντιδράσεις των Χιονιδικών συμβούλων (όχι του ίδιου του Σάββα) ήταν λιγότερο άγριες από αυτές των Κουκοδημικών συμβούλων (επαναλαμβάνω όχι του ίδιου του Κώστα), που ακόμη ουρλιάζουν και του επιτίθενται με μανία.

Πάντως αν με ρωτάτε, εγώ τον Σάββα τον έχω για πάρα πολύ έξυπνο και δεν νομίζω να σηκώσει τους τόνους. Εξακολουθεί να θεωρεί τον Κουκοδήμο βασικό του αντίπαλο άλλωστε, το ίδιο θεωρεί και ο Κουκοδήμος.

Ωστόσο ο Γιώργος ο Κωνσταντόπουλος άλλαξε τις ισορροπίες. Και μπορεί το βράδυ των εκλογών κάποιοι να πρέπει να ξαναδιαβάσουν το σημερινό και το χθεσινό μου κείμενο... 


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε:

Ο Μπάμπης Μπρουσκέλλης του Νταντάμη απασφάλισε και εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στον Σύριζα: "Και που αλλού θα πήγαιναν εκτός από εμάς; Δεν είχαν άλλη επιλογή και στήριξαν εμάς. Προσπαθούν να πάρουν μερίδιο της επιτυχίας μας". Σαν έναν άνδρα που λέει πως "η γυναίκα δεν είχε άλλη επιλογή, για αυτό και με παρακάλεσε να τη δεχτώ κοντά μου"

Παυλίδης = Κωνσταντόπουλος. 1. Ο Γιώργος μπαίνει στις εκλογές και αλλάζει τα δεδομένα στην Κατερίνη. Γιατί ΑΔΕΙΑΣΕ όλους τους δικούς του που πήγαν με Κουκοδήμο. Μήπως η κάθοδος του μπαρμπα Γιάννη με τον Γερολιόλιο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι;

Σοφία Μαυρίδου: «Ο διανοητικά δυνατός άνθρωπος δεν φοβάται το ρίσκο»

Κώστας Δημόπουλος. Τι θα κάνει αν δεν εκλεγεί δήμαρχος;





8 Μαρτίου. Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας. Αφιερωμένο στις γυναίκες των εκλογών της Πιερίας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια