Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ολοκληρώνονται οι ασφαλτοστρώσεις στην οδό 7ης Μεραρχίας


Οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης, για την ενίσχυση της ασφάλειας πεζών και οχημάτων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν συντήρηση, αποκατάσταση και ασφαλτοστρώσεις του οδικού δικτύου σε όλο το εύρος του Δήμου συνεχίστηκαν και ολοκληρώνονται σήμερα στην οδό 7ης Μεραρχίας.


Ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Δημήτρη Ντούρο επιθεώρησε τις εργασίες, συνομίλησε με τους εργαζομένους, ενώ έγινε και δέκτης της ικανοποίησης των περιοίκων για την υλοποίηση των παρεμβάσεων.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος: «Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ! Στόχος του μεγάλου προγράμματος ασφαλτοστρώσεων, που είναι σε πλήρη εξέλιξη στον Δήμο μας είναι να ενισχυθεί η οδική ασφάλεια. Συστηματικά και με ποιοτικούς όρους, συνεχίζουμε και υλοποιούμε με συνέπεια τον σχεδιασμό μας, βάσει του τεχνικού προγράμματος που έχουμε καταρτίσει».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, οι εργασίες έγιναν με εντατικούς ρυθμούς προκειμένου -  στο μέτρο του δυνατού - να περιοριστεί η όχληση που προκαλείται στους πολίτες και, κυρίως, στους διερχόμενους οδηγούς.

Με την ευκαιρία, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Ντούρος εξέφρασε θερμές ευχαριστίες για την υπομονή και κατανόηση προς τους κατοίκους, τους επαγγελματίες και τους διερχόμενους οδηγούς στην περιοχή, καθ’ όλη τη διάρκεια του 3ημερου των εργασιών. Επίσης, προς την δημοτική αστυνομία και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Νίκο Παπαζιώγα, για τα αποτελεσματικά μέτρα τάξης και ασφαλείας που έλαβαν, καθώς και προς όλους τους εμπλεκόμενους υπαλλήλους της Τεχνικής υπηρεσίας για την άρτια συνεργασία.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.