HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Όσοι προσπαθούν να «χτίσουν» πολιτικές καριέρες στην πλάτης της Σοφίας, εκμεταλλευόμενοι την επιτυχημένη διοίκηση της όλα αυτά τα χρόνια είναι πολύ γελασμένοι.

Καλημέρα τα παιδιά! Καλή Κυριακή να ‘χουμε!!! Ελπίζω από υγεία να είσαστε καλά, γιατί από καιρό και από κέφια καλά πάμε. Έτσι είναι. Αμα ο καιρός είναι καλός, βελτιώνει και η διάθεση του ανθρώπου. Μαζί πάνε αυτά. Εκτός από τις σπάνιες περιπτώσεις κάποιων που η διάθεση τους δεν έχει σχέση με το περιβάλλον τους. Αυτοί λέγονται βάση της επιστήμης και «απροσάρμοστοι» στο περιβάλλον τους. Εεε τι να κάνουμε; Υπάρχουν και αυτοί γύρω μας. Τι εννοώ;

Έχουν φαγωθεί μερικοί ματαιόδοξοι να προβάλλουν δήθεν μειονεκτήματα αντιπάλων τους, νομίζοντας ότι έτσι κερδίζουν πόντους στο προεκλογικό παιχνίδι. Ξέρετε, αυτή την μέθοδο την χρησιμοποιούν συνήθως εκείνοι που γνωρίζουν την ανεπάρκειά τους, αλλά επειδή δεν έχουν άλλα όπλα (προσόντα) προσπαθούν να «κλέψουν» τις εντυπώσεις βάλλοντας κάποιον δυνατό, ελπίζοντας ότι εκείνος θ’ ασχοληθεί μαζί τους να τους απαντήσει, κι έτσι θα δημιουργηθεί ντόρος γύρω απ’ το όνομά τους. Αυτοί είναι οι λεγόμενοι και ως ετερόφωτοι. Δηλαδή άνθρωποι χωρίς δική τους λάμψη που προσπαθούν να κλέψουν την λάμψη των δυνατών με δόλιους τρόπους για να φωτιστούν κι εκείνοι. Μοναδικό κίνητρό τους η ματαιοδοξία και η φιλοδοξία τους. Όλα αυτά λοιπόν τα γράφω για να εξηγήσω τους λόγους που συμβαίνουν προεκλογικά τα παρακάτω.

Τι θέλω να πω; Λέω λοιπόν ότι έτσι εξηγούνται και οι σχεδόν καθημερινές πια επιθέσεις στο πρόσωπο της Αντιπεριφερειάρχη κ. Σοφίας Μαυρίδου. Σου λέει ο άλλος: «Πετυχημένη διοίκηση, πολλά θετικά, θα την «χτυπήσω» λοιπόν κι εγώ, και πες πες συνέχεια, κάτι θα καταφέρω». Και να τα υπονοούμενα, και να τα καρφιά καθημερινά. Στο μεταξύ ο ανεπαρκής δεν καταλαβαίνει ότι όλο αυτό από μόνο του δεν τον βοηθάει, αλλά τον εκθέτει ανεπανόρθωτα. Η κοινωνία έχει ήδη βγάλει τα συμπεράσματά της, γιατί ξέρετε, η κοινωνία έχει ΠΑΝΤΑ αλάνθαστο κριτήριο σ’ αυτές τις περιπτώσεις και παίρνει ΠΑΝΤΑ τις σωστές αποφάσεις. Και αυτό βεβαίως αποδεικνύεται εύκολα ρίχνοντας μια ματιά στην ιστορία.

Γράφουν τελευταία, «Η τάδε στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας», «Τρέμει η Σοφία την υποψηφιότητα του δείνα», «Φοβάται η Μαυρίδου τον σταυρό» και άλλες πολλές τέτοιες ανοησίες. Λοιπόν θα σας πω εγώ τι λέει η ίδια και μάλιστα δημόσια.

Λέει (όχι αυτολεξεί αλλά το νόημα θα σας δώσω εγώ) λοιπόν η Σοφία: «Να μπει όποιος θέλει και μπορεί στο ψηφοδέλτιο ώστε να ενισχυθεί ο Τζιτζικώστας. Ο σταυρός είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να πέσουν οι μάσκες για όλους μας, να τελειώνουμε με τους μύθους και τις φήμες, και ν’ αναλάβει ο καθένας μας τον ρόλο που του αξίζει. Και επειδή οι εκλογές δεν είναι κάτι εύκολο, καλά θα κάνουν όσοι εμπλακούν για να διεκδικήσουν την ψήφο των Πιεριέων, να είναι έτοιμοι να διαχειριστούν το όποιο αποτέλεσμα της επόμενης ημέρας. Γιατί ξέρετε, υπάρχει ζωή και μετά τις εκλογές, και αυτή είναι η πραγματική ζωή.» Με άλλα λόγια δηλαδή, «Όσοι πιστοί (και δυνατοί) προσέλθετε».

Αυτά λοιπόν μέσες – άκρες (το νόημα δηλαδή) πρεσβεύει ανοικτά η κ. Σοφία Μαυρίδου που δεν διστάζει να το πει σε όποιον την ρωτάει. Τώρα, όλα τα υπόλοιπα που ακούγονται ή γράφονται να θυμάστε ότι είναι εκ του πονηρού. Γιατί εδώ που τα λέμε, όπως έλεγε και ο σοφός παππούς μου κάποτε, «Άσπρος κ…ς, μαύρος κ…ς, στο ποτάμι φαίνεται».


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε:

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης, γυναίκα, μητέρα, ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Τόσο απλά!

Σταράτες κουβέντες Απ. Τζιτζικώστα για Σ. Μαυρίδου: «Να ευχαριστήσω την Αντιπεριφερειάρχη μου για όλο αυτό το χρονικό διάστημα που κράτησε το τιμόνι άξια στην Πιερία» Τι δεν καταλαβαίνεις;

Είτε σας αρέσει, είτε όχι και την επόμενη τετραετία η Αντιπεριφέρεια θα έχει άρωμα γυναίκας….

Άλλη μια πετυχημένη ποσοτικά αλλά και ποιοτικά, συνάντηση του Δημάρχου Βαγγέλη Λαγδάρη με στελέχη από τη δημοτική κοινότητα ΑΙΓΙΝΙΟΥ και εποικοδομητική συζήτηση για το παρόν και το μέλλον του τόπο (φωτογραφίες)

Ο Ηλίας Φωτιάδης αποφάσισε να συμπορευτεί με την "Εκκίνηση" και τον Κώστα Κουκοδήμο

Σε διορθωτικές κινήσεις προχωράει το κόμμα στη ΝΟΔΕ Πιερίας. Ποιος ή ποιοι τομεάρχες αντικαθίστανται; Πότε και γιατί;

Σκληρή επίθεση Κουκοδήμου προς Νταντάμη (μέσω Λάγιου), για έμμεση ταύτιση με Χιονίδη. Το μήνυμα: "Είναι αυτός ανεξάρτητος, που έχει 4 άτομα από Χιονίδη; Μήπως παίζεται κάτι άλλο;" Αυτό του έλειπε του Γιώργου τώρα... Να ‘χει να απαντήσει και για τον Σάββα, εκτός τον Σύριζα...

Η αθέατη κόντρα των δημοτικών εκλογών. Φίλιππος Ηλιάδης - Νίκος Μακρίδης. Ανελέητη μάχη ανάμεσα στους 2 παλιούς συνεργάτες. Θα κρίνει και το τελικό αποτέλεσμα του Λιακόπουλου και του Χιονίδη;

Συνέντευξη Γιαννούλη στην Ελίνα Διαμαντοπούλου. Επίθεση σε Λιακόπουλο και Κουκοδήμο. Απορία γιατί ο Νταντάμης δεν χαίρεται με τη στήριξη Σύριζα. Έμμεσα καρφιά στους Συριζαίους βουλευτές. Πόσες κατηγορίες εξαπέλυσε εναντίον του Χιονίδη; Καμία, όπως και το 2014... Τι λέει ο Κυριακίδης;

Γιώργος Κυριακίδης: "Μέντορας" ή "ψυχρός πολιτικός εκτελεστής"; Σε 2 μέρες δίνει χειραψία με 2 διαφορετικούς υποψηφίους δημάρχους. Την Κυριακή με τον Χιονίδη (για να ξέρουν όλοι υπάρχει ανοικτή γραμμή;) και τη Δευτέρα με τον Νταντάμη (για να ξέρουν όλοι από που παίρνει εντολές;)


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια