HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Λουλούδια και χρώμα στους υφιστάμενους χώρους πρασίνου


Συνεχίζεται η  τοποθέτηση ανθοσυνθέσεων από την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης, σε πλατείες, πάρκα και κοινόχρηστους χώρους.

Συγκεκριμένα, την τρέχουσα περίοδο φυτεύτηκαν ανθοφόρα εποχικά λουλούδια στην Πλατεία Ηρώων, σε νησίδες και κοινόχρηστους χώρους στην περιοχή της Παραλίας, καθώς και στον κυκλικό κόμβο στην οδό 7ης Μεραρχίας.

Οι παρεμβάσεις αυτές συμβάλλουν στη διαμόρφωση όμορφων αισθητικά χώρων, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων και αναδεικνύοντας ακόμη περισσότερο τους υφιστάμενους χώρους πρασίνου.

Όπως επισημαίνει σε δήλωση του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κώστας Τσιουκάνης: «Μαζί με τις τακτικές παρεμβάσεις συντήρησης πρασίνου που εκτελούνται, θεωρούμε ότι οι εργασίες συμβάλλουν στο να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη που παρέχει το πράσινο. Επιπλέον,  βελτιώνουν τόσο την ποιότητα των υφιστάμενων χώρων πρασίνου όσο και των όγκο της βλάστησης που υπάρχει σε αυτούς, ενώ η έμφαση στην αισθητική διάσταση στην  τεχνική και τον σχεδιασμό των φυτεύσεων, αναβαθμίζει την όψη των κοινόχρηστων χώρων της πόλης».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια