Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ανακοίνωση υποψηφίων της Δημοτικής Παράταξης "Αλήθεια" του Κώστα Δημητριάδη

Φίλες και φίλοι, συνδημότισσες και συνδημότες.

Ήρθε η ώρα της αλήθειας.

Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε σήμερα, δύο μήνες σχεδόν πριν την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης συνδυασμών, τους 30 πρώτους υποψηφίους μας, που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια της «Αλήθειας».

Πιστεύουμε να σταματήσουν επιτέλους κάποιοι «φίλοι μας» να διαδίδουν πως «δεν θα συμμετέχουμε» σε αυτές τις εκλογές. Τους διαψεύδουμε σήμερα και θυμίζουμε ότι, από πολύ νωρίς δώσαμε στη δημοσιότητα τη «διακήρυξη της δημοτικής παράταξής μας».

Ο συνδυασμός μας ονομάζεται «Αλήθεια», με αυτήν πορευτήκαμε και λειτουργήσαμε, από τη θέση που μας έδωσαν οι συνδημότες μας στις προηγούμενες εκλογές και έτσι θα συνεχίσουμε, ώστε να ανταποκριθούμε  πλήρως στην εμπιστοσύνη και τις προσδοκίες τους.

Ευχαριστούμε όλους όσους  ανιδιοτελώς προσφέρουν τη στήριξή τους και ιδιαίτερα αυτούς που στελεχώνουν τα ψηφοδέλτιά μας και τους ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.
Τέλος, καλούμε όλους τους συνυποψηφίους μας σε έναν έντιμο πολιτικό αγώνα και τους υποσχόμαστε πως την επομένη τον εκλογών θα συνεργαστούμε με όλους, για το καλό του τόπου και των κατοίκων του.

Οι προϋποθέσεις, όμως, για συνεργασίες σε μεγάλο βαθμό δημιουργούνται κατά την προεκλογική περίοδο και τα ψηφοδέλτια πρέπει να συγκροτούνται  με την ελεύθερη βούληση των συνδημοτών μας και όχι με τις πιέσεις και τις υποσχέσεις μεγαλοπαραγόντων.

Τα ονόματα των υποψηφίων με αλφαβητική σειρά:

1. Αβουρδιάδης Δημήτριος
2. Γκιμπής Νικόλαος
3. Γκόρης Θεοχάρης
4. Γκρίνιας Δημήτριος
5. Ζάμπιογλου Αικατερίνη
6. Ζηκυρόπουλος Γρηγόριος
7. Θανάκου Μάρθα
8. Καραγιάννης Βασίλειος
9. Καρανίκας Δημήτριος
10. Κατόγλου Χαράλαμπος
11. Κατσάρας Κωνσταντίνος
12. Κοκκινίδης Ανέστης
13. Κορομηλά Βασιλική
14. Κουκάρα Ελένη
15. Κουλιάνου Ελένη
16. Λιόλος Κωνσταντίνος
17. Μακρής Ιωάννης
18. Μαντζιάρης Ελευθέριος
19. Μιχαλήτσιος Δημήτριος
20. Μοσχολούρη Παναγιώτα
21. Παγώνας Ευάγγελος
22. Παπαστεργίου Κωνσταντίνος
23. Πριώνα Γιαννούλα
24. Σαρακατσάνη Θωμαή
25. Σιμούλα Παναγιώτα
26. Τοκατλίδης Μιχαήλ
27. Τομπούτης Χαράλαμπος
28. Φιλιάδης Γεώργιος
29. Χαριτίδη Αθηνά
30. Χατζή Στυλιανή

Καλή επιτυχία

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν τα ονόματα και των υπολοίπων υποψηφίων μας, ανάλογα και με τις πιθανές τροποποιήσεις του Νόμου «Κλεισθένης Ι».

Για την δημοτική παράταξη «Αλήθεια»
Κώστας ΔημητριάδηςΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.