Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Γλέντι, τραγούδι, χορός και καλό φαγητό στην ταβέρνα "ΣΤΑΒΑΡΑΣ" στον Κολινδρό

Με ιδιαίτερες εκδηλώσεις οι κάτοικοι του Κολινδρού και της ευρύτερης περιοχής αποχαιρέτισαν την περίοδο της Αποκριάς και υποδέχτηκαν την Μεγάλη Τεσσαρακοστή. Γλέντι, τραγούδι, χορός αλλά και λαϊκά δρώμενα, πρόσθεσαν μια ευχάριστη νότα στο εορταστικό κλίμα!
Στην ταβέρνα "ΣΤΑΒΑΡΑΣ" στον Κολινδρό, πραγματοποιήθηκε την καθαρή Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019, ένα δρώμενο με θέμα τον παραδοσιακό τσιγγάνικο γάμο!

Ανένδοτη η πεθερά να χαραμίσει τον μονάκριβο της γιο για την νταρντάνα η οποία απειλούσε επανειλημμένα να ανατινάξει την πεθερά με ένα από τα γκαζάκια που έκρυβε στο στήθος της…

Αλλά όπως είπε ο κουμπάρος "οι χοντρές και οι τριχωτές έχουν τις τύχες τις καλές"

Πανευτυχής ο γαμπρός πήρε το κορίτσι του από το χέρι (αφού δεν μπόρεσε να το πάρει αγκαλιά) και περπάτησαν μαζί σε κεντρικό δρόμο του χωριού επιδεικνύοντας την αγάπη τους…


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.