HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


«Χείμαρρος» η Χρυσούλα Διαβάτη (βίντεο)

Νέα μέτωπα ανοίγει αυτή τη φορά η Χρυσούλα Διαβάτη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα ριάλιτι, τις εκπομπές, άφησε αιχμές για τον Γιάννη Μπέζο και τον Λάκη Λαζόπουλο ενώ καλά λόγια λέει για τον Μάρκο Σεφερλή που… «θα ήταν υπέροχος στην Επίδαυρο».

«Οι εκπομπές μαγειρικής έχουν γίνει μία αηδία, έχουν κάνει τον κόσμο να σιχαθεί το φαΐ» λέει στο Happy Day και συνεχίζει: «Δεν θα πήγαινα κριτής σε σόου, αυτοί που πιστεύουν ότι τα ξέρουν όλα να πάνε».

«Εγώ λυπάμαι αυτούς τους ανθρώπους που παίρνουν μέρος στο Your Face Sounds Familiar. Τι να κάνουν οι κακομοίρηδες; Ίσως πληρώνονται, ίσως προσπαθούν να γίνουν γνωστοί μέσα από εκεί… Πρέπει να ξέρουν ότι αυτό είναι πολύ εφήμερο» λέει η ηθοποιός ενώ για το Greece’s Next Top Model είπε: «Λυπάμαι τα κακόμοιρα τα κοριτσάκια του Greece’s Next Top Model, έδιναν ψυχή για να υπάρξουν».

Από τα πυρά της δεν γλίτωσε ούτε ο Γιάννης Μπέζος: «Ο κύριος Μπέζος και τον τραγουδιστή έχει κάνει και σε θέαμα έχει πάει. Δεν έχουμε βγει όλοι στην επιθεώρηση και έχουμε κάνει τα τέρατα;»

Όσο για τον Μάρκο Σεφερλή που βρέθηκε στο στόχαστρο τους προηγούμενους μήνες η Χρυσούλα Διαβάτη είπε: «Πολύ πιθανό να είναι για την Επίδαυρο ο Μάρκος Σεφερλής, γιατί να μην είναι; Τον δοκίμασαν τον άνθρωπο; Εγώ θα τον έβαζα να παίξει, θα ήταν υπέροχος στην Επίδαυρο!»

Τέλος είπε ότι «ο Λάκης Λαζόπουλος είναι διασκεδαστής, είναι αυτή η δουλειά του. Εγώ δεν μπορώ να πω ότι είναι ηθοποιός».




Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια