HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σοφία Μαυρίδου: «Ο διανοητικά δυνατός άνθρωπος δεν φοβάται το ρίσκο»

Καλησπέρα στους φίλους!!! Το έχω γράψει πάνω από 50 φορές, και το έχω ακούσει εκεί έξω να το παραδέχονται πάνω από 1000 φορές, ότι οι φετινές αυτοδιοικητικές εκλογές είναι πρωτόγνωρες. Δεν υπήρξε ποτέ ξανά στην ιστορία μας τέτοια εκλογική αναμέτρηση, και δεν ξέρω αν θα υπάρξει και στο μέλλον. Αυτό πια, το εμπεδώσαμε όλοι μας!

Κάποιοι λοιπόν φέτος, αποφάσισαν να ρίξουν τις μάσκες και κάνουν εκλογές σαν να μην υπάρχει αύριο, κάποιοι τις φορέσανε, κάποιοι χρησιμοποιούν την λάσπη για να χτίσουν την εικόνα τους, (και ξέρετε πόσο στερεά είναι η λάσπη), κάποιοι με χτυπήματα κάτω απ’ τη μέση, και γενικά σ’ αυτές τις εκλογές θα τα δούμε όλα, και θα μάθουμε την επιστήμη της παραφιλολογίας και του γκεμπελισμού γενικώς!!!

Στην ουσία όμως τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά, και φαίνεται πως αυτό δεν το έχουν καταλάβει όλοι. Μόνο οι σοβαροί και οι ψύχραιμοι. Μόνο εκείνοι δηλαδή που ξέρουν και μπορούν να κοιτάζουν τον κόσμο (τους ανθρώπους δηλαδή) κατάματα! Σαν την Σοφία την Μαυρίδου, την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, και μερικούς ακόμη συμπολίτες μας. Και ξέρετε γιατί η Σοφία και όλοι όσοι είναι σαν αυτήν μπορεί να κοιτάζει τον κόσμο στα μάτια;

Γιατί πολύ απλά, είναι αληθινή, και ειλικρινής μαζί του. Δεν δείχνει άλλο πρόσωπο από αυτό που έχει. Δεν βασίζεται παρα μόνο στις πλάτες τις δικές της. Δεν πήρε ψηλά τον αμανέ, όσο ψηλά και να ανέβηκε. Δεν γύρισε το πρόσωπό τη στην κοινωνία. Έχει να δείξει έργο. Έχει κρατήσει τις παιδικές και σχολικές φιλίες της, την οικογένεια της και όλους τους δεσμούς τους με την κοινωνία, ατόφιους. Δεν ξέχασε από που ήρθε και τιμάει τις ρίζες της. Δεν φοβάται τις συγκρίσεις, γιατί πολύ απλά ξέρει την αξία της και έχει το «γνῶθι σαὐτόν». Κινείταιι άνετα μέσα στην κοινωνία από την οποία προήλθε, και η οποία την ανέδειξε και την έφτασε εκεί που είναι σήμερα, γιατί αναγνώρισε την αξία της. Και ακόμη την αναγνωρίζει. Και ξέρετε πως αποδεικνύονται όλα τα παραπάνω; Πάρα πολύ απλά, με 3 τρόπους:

1ον) Από πολύ επιτυχημένη πολιτική της καριέρα όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο πολιτικό προσκήνιο της Πιερίας. (τα έχουμε ήδη ξαναγράψει αυτά)

2ον) Από τις «επιθέσεις αγάπης» που δέχεται από τον απλό κόσμο σε όποια δημόσια εκδήλωση και αν βρεθεί, αλλά και από τον τρόπο που εκείνη αντιμετωπίζει τους συμπολίτες της. Σημειώστε, ότι η πόρτα του γραφείου της είναι ΠΑΝΤΑ ανοικτή για όποιον θέλει να την δει ή να της μιλήσει. Ένα μικρό δείγμα αυτών των «επιθέσεων αγάπης» δείτε από την πρόσφατη επίσκεψή της σε εκδηλώσεις ανα τον Νομό για την Καθαρά Δευτέρα.


3ον) Από τον αριθμό των ψήφων που θα συγκεντρώσει στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές. Η ίδια μάλιστα λέει όταν την ρωτούν, ότι χαίρεται που θα υπάρχει σταυρός εφέτος και έτσι θα μπορέσει να φανεί η αξία όλων όσων συμμετέχουν ως υποψήφιοι σ’ αυτές. Να είστε σίγουροι λοιπόν, ότι εφέτος η Σοφία Μαυρίδου, θα σπάσει κάθε ρεκόρ ψήφων που έχει πάρει ποτέ υποψήφιος σ’ αυτή την θέση.

Σ’ αυτό το σημείο επιτρέψτε μου μια μικρή παρένθεση. Το ένα πρόβλημα είναι οι εκλογές, αλλά το άλλο, το μεγαλύτερο, είναι η επόμενη ημέρα των εκλογών, όταν ανοίξουν οι κάλπες και φανεί η «γύμνια» κάποιων. Εκεί θα φανεί και το αν, αλλά και το πως θα διαχειριστούν οι υποψήφιοι (όλοι οι υποψήφιοι δηλαδή) την απογοήτευση και την απόρριψη. Θυμηθείτε αυτό που σας γράφω τώρα.

Κλείνω μ’ ένα θέσφατο. Ο διανοητικά δυνατός άνθρωπος, δεν σπαταλάει ενέργεια σε πράγματα που δεν μπορεί να ελέγξει, όπως η βλακεία, και κυρίως δεν φοβάται το ρίσκο.


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Όσοι προσπαθούν να «χτίσουν» πολιτικές καριέρες στην πλάτης της Σοφίας, εκμεταλλευόμενοι την επιτυχημένη διοίκηση της όλα αυτά τα χρόνια είναι πολύ γελασμένοι.

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης, γυναίκα, μητέρα, ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Τόσο απλά!

Σταράτες κουβέντες Απ. Τζιτζικώστα για Σ. Μαυρίδου: «Να ευχαριστήσω την Αντιπεριφερειάρχη μου για όλο αυτό το χρονικό διάστημα που κράτησε το τιμόνι άξια στην Πιερία» Τι δεν καταλαβαίνεις;

Είτε σας αρέσει, είτε όχι και την επόμενη τετραετία η Αντιπεριφέρεια θα έχει άρωμα γυναίκας….

8 Μαρτίου. Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας. Αφιερωμένο στις γυναίκες των εκλογών της Πιερίας.

Χρήστος Γιαννούλης! Ο... φέρελπις περιφερειάρχης μας βγήκε... ανορθόγραφος! 30 χρόνια δημοσιογράφος, διευθυντής στην ΕΡΤ3, υποψήφιος δήμαρχος και τώρα υποψήφιος περιφερειάρχης... και κάνει σοβαρά ορθογραφικά λάθη. Πάντως το "φασισταριό" το είπε σωστά...


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια