Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η ΔΕΗ κόβει το ρέυμα στο κέντρο της Κατερίνης λόγω... εργασιών. Μάθετε σε ποια σημεία

Τοιχοκολλημένη σε όλο το μήκος της οδού Δημητρίου Νίκα βρήκαμε την ανακοίνωση της φωτογραφίας. Η ΔΕΗ ανακοινώνει ότι θα υπάρχει διακοπή ρεύματος λόγω εργασιών στην περιοχή των Αστικών και συγκεκριμένα επι της Δημ. Νίκα την Κυριακή 31 Μαρτίου.

Η διακοπή θα ξεκινήσει στις 8:00 το πρωί και θα διαρκέσει έως τις 15:00 το μεσημέρι. Βέβαια, μπορεί οι εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί νωρίτερα και η αποκατάσταση του δικτύου να γίνει πριν την προγραμματισμένη ώρα.

Ωστόσο οι κάτοικοι της περιοχής θα πρέπει να έχουν λάβει τα μέτρα τους για τις προβλεπόμενε ώρες που θα μείνουν χωρίς ρεύμα.


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.