HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Δημήτρης Χλεμές στο συστρατεύεται στο πλευρό τον Βαγγέλη Λαγδάρη. «Η ώρα των αποφάσεων, είναι ώρα μεγάλης ευθύνης…» Ο Κολινδρός αποφάσισε!


Κεραυνό εν αιθρία έριξε σήμερα το πρωί ο γνωστός και πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία του Κολινδρού, δάσκαλος και διευθυντής του σχολείου εκεί κ. Δημήτρης Χλεμές, με την επίσημη ανακοίνωσή της υποψηφιότητάς του ως δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου κ. Βαγγέλη Λαγδάρη «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία».

Συγκεκριμένα την ανακοίνωση αυτή την έκανε μέσα απ’ το προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γράφοντας:

Η ώρα των αποφάσεων, είναι ώρα μεγάλης ευθύνης…

Η συμμετοχή στις τοπικές – αυτοδιοικητικές εκλογές δεν θα πρέπει να είναι αυτοσκοπός αλλά το μέσο για την επίτευξη σχεδίων και δράσεων που θα στοχεύουν στην εξυπηρέτηση του δημότη.

Αυτό έχω πάντοτε ως βασική αρχή και αξία στη ζωή μου. Αυτό πράττω και όλα τα χρόνια στον επαγγελματικό μου χώρο αλλά και στον ευρύτερο κοινωνικό. Λατρεύω το λειτούργημα του δασκάλου και προσπαθώ να υπηρετώ με όλες μου τις δυνάμεις τα παιδιά κάθε ηλικίας και τους συνανθρώπους μου, από διάφορες θέσεις.

Πιστεύω ακόμα, πως οι αυτοδιοικητικές εκλογές, πρέπει να είναι απαλλαγμένες από κομματικές στηρίξεις, από τοπικιστικές αντιπαλότητες και φανατισμούς, που μόνο κακό κάνουν στις τοπικές μας κοινωνίες.

Με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των κατοίκων του Δήμου μας, αποφάσισα, για τις εκλογές του προσεχούς Μαΐου, να συμπορευτώ και να συνεργαστώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πύδνας Κολινδρού Βαγγέλη Λαγδάρη και τον Δημοτικό Συνδυασμό «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία».

Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για να γίνει το αύριο του Δήμου μας καλύτερο! Και πιστεύω πως μπορούμε…

Η ανάρτησή του:


Σχόλιο της Kapa News: Μ’ αυτή την ανακοίνωση ουσιαστικά ενισχύεται το ψηφοδέλτιο του κ. Λαγδάρη κατά πολύ στον Κολινδρό, κλείνοντας παράλληλα τα στόματα όλων όσων ήθελαν τον νυν Δήμαρχο αποδυναμωμένο στην περιοχή. Τώρα πια με τον κύριο Χλεμέ στις δυνάμεις της παράταξής, και με μερικές ακόμη έξυπνες κινήσεις που μαθαίνουμε ότι ετοιμάζει, του ο κ. Λαγδάρης «κλειδώνει» πια την 2η θητεία του στον δημαρχικό θώκο.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια