Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Γιάννης Μελέτης: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης με "Πολίτες σε δράση" και Σάββα Χιονίδη - ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ


Φίλες και φίλοι,

Απευθύνομαι στην καθεμία σας και στον καθένα σας ξεχωριστά,, για να ζητήσω την στήριξή σας και την ψήφο σας στις αυτοδιοικητικές εκλογές στις 26 Μαίου 2019. Οι περισσότεροι με γνωρίζετε. Ονομάζομαι Ιωάννης Μελέτης, είμαι Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου ΑΜΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ. Είμαι επίσης μέλος στην ΕΣΑΜΕΑ Αθηνών και στην ΕΣΑΜΕΑ  Θεσσαλονίκης.  Από το 2001 που ασχολούμαι με το Αναπηρικό Κίνημα, εργάζομαι ανιδιοτελώς για να κρατήσω τον δρόμο ανοικτό για τα ΑΜΕΑ.

Μέσα σε περίοδο κρίσης, αυτά τα χρόνια, πετύχαμε την μονιμοποίηση με τον νόμο Παυλόπουλου αρκετών συναδέλφων μας. Πετύχαμε την έκπτωση στα δημοτικά τέλη στους λογαριασμούς της ΔΕΗ για τα ΑΜΕΑ. Προχωρήσαμε στην έκδοση της κάρτας μέλους του συλλόγου μας, ώστε να μην ταλαιπωρούνται τα ΑΜΕΑ στις ουρές αναμονής των Τραπεζών και των Δημοσίων Υπηρεσιών.

Δεν φτάνουν όμως μόνο αυτά. Είναι πολλά αυτά που  πρέπει να γίνουν. Προσβασιμότητα, πρόσβαση στην εργασία, στην διασκέδαση, στην υγεία, είναι μόνο μερικά από τα προβλήματα που πρέπει να λυθούν. Εφόσον εκλεγώ, θα ζητήσω την δημιουργία Ειδικής Αντιδημαρχείας,  η οποία σε συνεργασία με τους διάφορους συλλόγους και τους αρμόδιους φορείς, θα καταγράφει και θα επιλύνει τα διάφορα προβλήματα και θέματα που αφορούν τα ΑΜΕΑ. Για αυτό, αποφάσισα να κατεβώ  με τον δημοτικό συνδυασμό ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ στο πλευρό του κυρίου Σάββα Χιονίδη.

ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΝΟΙΧΤΟ!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΕΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΜΕΛΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΝΔ

ΚΙΝ : 6947445343  EMAIL : kateriniwths34@gmail.com


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.