HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Νηστίσιμο τυρί ανακαλεί ο ΕΦΕΤ


Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) μπλοκάρει τη διακίνηση του προϊόντος «Νηστίσιμο, ιδανικό για vegan», το οποίο βρέθηκε ύστερα από σχετική ανάλυση της Α΄ Χημικής Υπηρεσίας Αθηνών του Γενικού Χημείου του Κράτους να περιέχει γάλα, μπλοκάρει ), και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, στο πλαίσιο διερεύνησης επώνυμης καταγγελίας.


Πρόκειται για το προϊόν «Νηστίσιμο, ιδανικό για vegan», ελληνικής προέλευσης, σε συσκευασία προστατευμένης ατμόσφαιρας των 200g, κομμένο σε φέτες, με κωδικό παραγωγής Lot: 70058.162.65, ημερομηνία παραγωγής: 22/11/2018, ημερομηνία συσκευασίας: 06/03/2019 και ημερομηνία ανάλωσης 21/08/2019, το οποίο διακινείται από την εταιρεία ΑΦΟΙ ΑΝΔ. ΜΠΡΕΖΑ Ο.Ε. - ΤΥΡΝΑΒΟΣ.

Ο ΕΦΕΤ ζήτησε την ανάκληση/απόσυρση της συγκεκριμένης παρτίδας του προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι, καθώς, όπως επισημαίνει, το γάλα, έστω και σε ίχνη, συνιστά αλλεργιογόνο παράγοντα και μπορεί να επηρεάσει άτομα με ευαισθησία σε αυτό.

Ο Φορέας καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί την εν λόγω παρτίδα του προϊόντος, εφόσον έχουν ευαισθησία στο γάλα, να μην το καταναλώσουν.


Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια