Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ανακοίνωση υποψηφίων της παράταξης ¨Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Β. Πιερία¨ του υποψήφιου Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού Ευάγγελου Λαγδάρη

Στους 20 έφτασε μέχρι σήμερα ο αριθμός των νέων συμβούλων (τοπικών και δημοτικών) που ανακοίνωσε ο νυν Δήμαρχος κ. Βαγγέλης Λαγδάρης για τον συνδυασμό του «Ανεξάρτητη κίνηση πολιτών για τη Β. Πιερία». Και απ’ ότι φαίνεται συνεχίζει δυναμικά.

Βέβαια, δεν ξεχνάμε του ήδη παλιούς και «μπαρουτοκαπνισμένους» που παραμένουν στον συνδυασμό του και ενισχύουν την πολύ καλή δυναμική του ψηφοδελτίου που στήνει ο Βαγγέλης Λαγδάρης.

Για να έχετε μια συνολική εικόνα δείτε τις επίσημες ανακοινώσεις του κ. Λαγδάρη παρακάτω:Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.