HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σταθερά στη γραμμή Σύριζα οι υποψήφιοι του Γιώργου Νταντάμη Αλεξάνδρα Νταρλαγιάννη και Χρήστος Λιανός. "Να ΜΗ μετανομαστεί η πλατεία Δημοκρατίας - Ευκαρπίδη σε πλατεία Μακεδονίας"! Για δικούς του λόγους στην ίδια γραμμή και ο Γιώργος ο Κυριακίδης.


Χρόνια μας Πολλά, ρε παιδιά! Σπουδαία μέρα η σημερινή! Να είμαστε γεροί, σε 2 χρόνια να γιορτάσουμε τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης! (Να γιορτάσουμε εμείς το... "φασισταριό", που λέει και ο Χρήστος ο Γιαννούλης, γιατί αυτοί οι συριζαίοι μπορεί μέχρι τότε να έχουν καταργήσει την εθνική εορτή, αν ξανακερδίσουν εκλογές...)

Μπορεί σήμερα έχουμε το πατριωτικό μας αίσθημα πιο υψωμένο (και μαγκιά μας), όμως έχει σημασία να δούμε ένα θέμα που έχει ισχυρό συμβολισμό για τη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της Κατερίνης και της Πιερίας. Ο λόγος για το θέμα της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης να μετονομάσει την πλατεία Δημοκρατίας - Ευκαρπίδης σε πλατεία Μακεδονίας.

Μία απόφαση που υπηρετεί τον συμβολισμό του να υπάρχει μία κεντρική πλατεία στην πόλη που να έχει το όνομα της Μακεδονίας, κάτι σωστό για τους περισσότερους από εμάς.

Δεν ήταν όμως ομόφωνη η σχετική απόφαση! Αντέδρασαν και καταψήφισαν κάποιοι σύμβουλοι, που υπηρέτησαν τη γραμμή Σύριζα! Έτσι εναντίον ψήφισαν ο Χρήστος ο Λιανός και η Αλεξάνδρα η Νταρλαγιάννη, το ίδιο και ο Γιώργος ο Κυριακίδης (για τους δικούς του λόγους). Κατά μία διαβολική σύμπτωση και οι 3 θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στον συνδυασμό του Γιώργου του Νταντάμη! Ο οποίος, συμπτωματικά, έχει τη στήριξη του Σύριζα!

Πολλές οι συμπτώσεις ρε παιδιά... γιατί μόνο στον συνδυασμό Νταντάμη συναντάμε αυτούς που στηρίζουν τη γραμμή Σύριζα στο θέμα της Μακεδονίας;

Αυτονόητα εναντίον ψήφισε και η Θεοδοσία Χαϊλατζίδου, επίσης σκληρό μέλος Σύριζα. Για αυτή η συμφωνία ήταν να μην κατέβει στον Δήμο της Κατερίνης, αλλά να κατέβει και να εκλεγεί στην περιφέρεια, με τον συνδυασμό που πήρε το χρίσμα του Σύριζα, τον συνδυασμό του Χρήστου του Γιαννούλη (η Θεοδοσία δεν μας έχει πει ακόμη "φασισταριό" όπως ο Χρήστος, αλλά δεν έχει καταδικάσει και τη συγκεκριμένη δήλωση!)

Η πλατεία θα λέγεται Μακεδονίας, όμως να μην ξεχνάμε πως κάποιοι υπηρέτησαν με την ψήφο τους τη γραμμή Σύριζα για το θέμα. Θα τους βρούμε όλους στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου του Νταντάμη και εκεί μπορούν όλοι να τους επιβραβεύσουν για την επιλογή τους αυτή.


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Ο κρυφός άσος του Κώστα Κουκοδήμου: Βλέπει, γελάει και δεν μιλάει ο Βαγγέλης ο Κήπου. Με την έδρα στο τσεπάκι του, κατεβαίνει με Κουκοδήμο στην Παραλία, έχει συμμαχία με Βουνίσιο και θα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Έρχεται την Παρασκευή: Ποιοι είναι οι φίλοι του Χρυσόστομου Κυραηλίδη; (Δεν είναι μόνο αυτοί που νομίζετε...)

Για να μην ξεχνάμε. (βίντεο) Όταν ο Ηλίας Τσολακίδης και μέλη του Σύριζα αποδοκίμαζαν στην παρέλαση τον Θανάση Παπαγεωργίου και τη Μαρία Μίχου. Ποιον στηρίζει σήμερα ο Ηλίας Τσολακίδης; Σε ποιον έδωσε ο Σύριζα τη στήριξη για τις εκλογές της 26ης Μαϊου;









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Πολλοί πολίτες διαφωνούν με αυτή την κίνηση. Πολύ σημαντική η αξία της Μακεδονίας αλλά εξίσου σημαντική η έννοια της Δημοκρατίας, το όνομα της οποίας έχει δεκάδες χρόνια η εν λόγω πλατεία. Κατ εμέ, η κίνηση αυτή θα ήταν σωστή αν μετονομαζόταν η Πλατεία Δημαρχείου σε Πλατεία Μακεδονίας και ΟΧΙ η Πλατεία Δημοκρατίας. Άλλωστε η Πλατεία Δημαρχείου δεν έχει ουσιαστικά όνομα, έχει πάρει απλά το όνομα του Δημαρχείου και είναι η μεγαλύτερη πλατεία της πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!