HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Είστε single; Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να ασφαλιστείτε

 Εάν είστε νέοι και ακόμη δεν έχετε εισέλθει στη διαδικασία γάμου, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να σκεφτείτε την ασφάλιση ζωής σας.

Διαβάστε παρακάτω ορισμένους από αυτούς:
Κάλυψη χρεών
Οι άνθρωποι που αγοράζουν αυτοκίνητα ή σπίτια, τις περισσότερες φορές χρειάζονται δάνεια από τράπεζες ή δανειοδοτικά ιδρύματα. Οι νεότεροι αγοραστές ενδέχεται να έρθουν αντιμέτωποι με απόρριψη των σχετικών αιτημάτων τους από τα εν λόγω ιδρύματα λόγω παραγόντων όπως το περιορισμένο πιστωτικό ιστορικό ή η πολύ σύντομη περίοδος σταθερής και μόνιμης απασχόλησης.
Σε περιπτώσεις όπως αυτές, οι υποψήφιοι συχνά πρέπει να λάβουν την υπογραφή ενός εγγυητή για να βελτιώσουν τις πιθανότητες έγκρισης. Σε περίπτωση θανάτου του αγοραστή, ο εγγυητής θα πρέπει να βρει τα μετρητά για την κάλυψη της εξόφλησης του δανείου, ενώ αν ο εκλιπών είχε συμβόλαιο ασφάλισης ζωής, θα καλυπτόταν το εν λόγω χρέος.
Ακόμη και αν δεν έχετε εγγυητή και καταφέρετε να λάβετε δάνειο για το σπίτι ή το αυτοκίνητο σας, το χρέος σας θα πρέπει και πάλι να διευθετηθεί.
Διευθέτηση άλλων χρεών
Για εκείνους με χρέη διαφορετικής φύσης, θα πρέπει να διευθετηθούν από την περιουσία τους, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μεγάλο «πονοκέφαλο» για τους υπόχρεους.
Ωστόσο, σε περίπτωση θανάτου, αυτά τα χρέη θα μπορούσαν να διακανονιστούν μέσω των παροχών από την ασφάλιση ζωής τους, έτσι ώστε τα περιουσιακά στοιχεία του εκλιπόντος να διανεμηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες του.
Φροντίδα εξαρτώμενων ατόμων
Για όσους έχουν παιδιά, αν και single, η ασφάλιση ζωής είναι απαραίτητη, για το μέλλον τους. Μπορεί επίσης να έχετε άλλα εξαρτώμενα πρόσωπα, όπως γηράσκοντες γονείς, αδελφούς με αναπηρία ή ακόμα και έναν αγαπημένο ανιψιό ή μια αγαπημένη ανιψιά που μπορεί να χρειαστεί την οικονομική σας βοήθεια. Όταν προχωράτε στην ασφάλιση ζωής για να βοηθήσετε αυτούς τους ανθρώπους, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου πόση χρηματοδότηση μπορεί να χρειαστούν και για πόσα χρόνια.
Βελτίωση της επιχείρησής σας
Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που έχουν συνεργάτες πρέπει να συνάψουν ένα συμβόλαιο για να διατηρήσουν την επιχείρηση σε περίπτωση που οι ίδιοι δεν θα είναι σε θέση.
«Είναι πάντα προτιμότερο να κάνεις ασφάλεια ζωής, ενώ είσαι ακόμα νέος και υγιής, καθώς αυτό συνεπάγεται πιο προσιτά ασφάλιστρα. Μιλήστε με έναν σύμβουλο ο οποίος μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τους όρους του συμβολαίου που είναι κατάλληλοι για εσάς» αναφέρουν οι ειδικοί.

Βασιλειάδης Μιχάλης
Συντονιστής Γραφείου Κατερίνης
Generali Hellas

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια