Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αύριο στις 13.45 στην TV100 o Δημήτρης Δένης παρουσιάζει την πρόταση του συνδυασμού μας «Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα» για το πρώτο διαδημοτικό πάρκο αδέσποτων ζώων

Με μία καινοτόμο πρόταση προσέρχεται στις εκλογές ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα» Δημήτρης Δένης. Ο λόγος για την πρόταση δημιουργίας διαδημοτικού πάρκου αδέσποτων ζώων στα όρια του Δήμου της Κατερίνης, με στόχο τη βιώσιμη και οριστική λύση του προβλήματος αυτού.


Όχι στις μεμονωμένες λύσεις. Είναι αναποτελεσματικές και κοστοβόρες

Σχετικά με το θέμα ο Δημήτρης τονίζει: « Το πρόβλημα των αδέσποτων δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί όπως σήμερα, με μεμονωμένες-αναποτελεσματικές και κοστοβόρες λύσεις. Είναι πολύ ακριβό και αποδεδειγμένα αναποτελεσματικό κάθε Δήμος της Πιερίας να έχει τον δικό του χώρο για τα αδέσποτα ζώα».

Η λύση μας: Διαδημοτικό Πάρκο Αδέσποτων Ζώων

Εδώ και 2 χρόνια, έχω προτείνει τη δημιουργία ενός Διαδημοτικού Πάρκου, κοινού και για τους 3 Δήμους του Νομού μας. Σήμερα επαναφέρω την πρόταση αυτή, ως τμήμα πλέον του προγράμματος του συνδυασμού μας «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα». Προτείνουμε το Πάρκο αυτό να γίνει σε δημοτική έκταση του Δήμου της Κατερίνης. Εκεί θα συλλέγονται όλα τα αδέσποτα ζώα, θα φροντίζονται και θα προστατεύονται από φυσικούς και μη (αυτοκίνητα, δηλητηριασμοί) εχθρούς.

Στο Πάρκο αυτό θα υπάρχουν:

·        Στέγαστρα για προστασία από τον καιρό και τα φυσικά φαινόμενα.
·        Ποτίστρες με τρεχούμενο νερό και ταΐστρες σε επιλεγμένα σημεία.
·        Μόνιμο ιατρείο, που θα στελεχώνεται από κτηνίατρους και ζωοκόμους.
·        Καλή περίφραξη.
·        Ιστοσελίδα με φωτογραφία όλων των ζώων έτσι ώστε κάθε δημότης να μπορεί να επιλέγει το ζώο που τυχόν θέλει να υιοθετήσει

Με αυτό το Διαδημοτικό Πάρκο θα προστατεύσουμε τους μικρούς μας φίλους και θα απαλλάξουμε τον αστικό ιστό, τις παραλίες και τους αγρούς μας από το σημερινό τριτοκοσμικό και θλιβερό θέαμα που παρουσιάζουν. Θα δουλέψουμε και θα τα καταφέρουμε! 


Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα!
Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.