Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Γενική Συνέλευση Παρασκευή 19 Απρίλη 7μμ, στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,

Μετά το συνέδριο παρωδία της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΙΥΕ) και το συνδικαλιστικό τουρισμό (αντί για συνέδριο) που έκανε η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ σε πολυτελή τουριστικά θέρετρα,  αποκαλύφθηκαν πλήρως οι μαφιόζικες μέθοδοι που επιχείρησαν να χρησιμοποιήσουν οι εργατοπατέρες για να «μπάσουν» μέσα στα εργατικά σωματεία τους ίδιους τους εργοδότες, με σκοπό να απαξιώσουν από τα μέσα το εργατικό κίνημα και τους αγώνες του.

Καλούμε τα μέλη μας, όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στη Γενική Συνέλευση του ΣΙΥΝΠ. Να συζητήσουμε για τα προβλήματα που υπάρχουν στους κλάδους και να οργανώσουμε την πάλη μας ενάντια στο μάυρο μέτωπο κυβέρνησης-εργοδοσίας-συνδικαλιστικής μαφίας, βάζοντας μπροστά τις δικές μας ανάγκες.

Να παλέψουμε για  Υπογραφή Κλαδικών ΣΣΕ - Κανείς κάτω από 751€ – Μόνιμη και Σταθερή δουλειά για όλους – Νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακάτικης Αργίας – Μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς.

Μη μένεις θεατής, Οργανώσου στο Συνδικάτο, Πάλεψε για τα δικαιώματά σου!Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.